NY MALING FRA DYRUP TIL INDVENDIG TRÆVÆRK

person Udgivet af: BN farver list In: Nyheder Den:

Træ og Metal Ekstra Stærk er en ny indendørs træmaling som er meget velegnet til karme og møbler. Det får en ekstra hård overflade så det kan holde til hverdagens strabadser.

Træ og Metal Ekstra Stærk er en ny indendørs træmaling som er meget velegnet til karme og møbler. Det får en ekstra hård overflade så det kan holde til hverdagens strabadser.

Produktet er en vandig polyuretan emaljemaling og har en ekstremt god dækkeevne. Det har en kort tørretid, så allerede efter 5 timer kan du male anden gang. Bemærk at malingen først er gennemhærdet efter 28 dage. Når malingen er gennemhærdet får man et resultat som er ekstra slidstærkt og vaskbart. Den ekstra hårde overflade gør at malingen holder sig flot i flere år sammenlignet med andre lignende produkter.

Malingen er enkelt at påføre og den gode dækkeevne samt evnen til at flyde flot sammen gør det nemt at arbejde med. Så står du med et projekt som du ikke lige ved hvad du skal stille op med, og har du eventuelt før prøvet et produkt hvor du efter kort tids brug har fået ridser og hakker i overfladen. Så kan vi anbefale at du prøver Dyrup Træ og Metal ekstra stærk og du vil få et resultat der holder sig flot længe.

Produktet findes i forskellige glansgrader, du kan vælge mellem glans 10, 30 og 60 svarende til mat, halvmat og halvblank. Vælg glansen efter hvilket udtryk du ønsker. Produktet findes som standardfarve i hvid men kan tones i et utal af farver, lyse som mørke.

Produktet er som sagt velegnet til karme og træmøbler, så skal du ha malet stolene i køkkenet eller træmøblerne på børneværelset er dette produkt særdeles velegnet.

Måske trænger paneler og dørkarme til en ekstra stærk maling. Eller måske skal der friskes op med en ny farve på de indvendige døre, som jo kan være et stort projekt at gi sig i kast med. Så er det vigtigt at vide at det færdige resultat er ekstra holdbart.

Lige brug for lidt ekstra maling? Denne maling kan købes i en 1 liers emballage hvor tilsvarende produkter føres i 0,75 liter. Du finder den i vores webshop, som har nettets bedste priser på billig maling.


DET ER YDERST VIGTIG AT KLARGØRE SIT PROJEKT, SÅ DET ER KLAR TIL MALING.

Start altid med at sørge for at dit underlag er tørt og rent med en bæredygtig overflade samt mekanisk (slibe) at fjerne alt løstsiddende materiale. Så er underlaget klar til afrensning med Dyrup Grundrens og husk at det er vigtigt herefter at afvaske med rent vand.

Nyt træ eller steder hvor der er gennemslibning skal der grundes med Dyrup Trægrunder. På jern og metal fjernes ligeledes alt løstsiddende materiale og der grundes her med Dyrup Rustgrunder. Hvis der er tale om mørke træsorter, træ med knaster, vandskjolder eller gulnet træ med risiko for gennemslag grundes der med Dyrup Spærregrunder. Nu er du klar til at påføre din Træ og Metal ekstra stærk maling og vi anbefaler 2-3 gange maling så resultatet bliver ekstra flot.

Af værktøj benyttes korthåret filtrulle, pensel eller sprøjte. Efter brug rengøres værktøj straks i vand og sæbe. Malingen skal ikke fortyndes, men ønsker man at påføre malingen med sprøjte kan malingen fortyndes, dog max. Op til 10%. Temperaturen i rummet skal ved påføringen være min. 7 o C. Ved temperatur på 23°C er malingen overfladetør efter 1 time og overmalbar efter 5 timer. Gennemhærdet efter 28 dage.

Malingen har en rækkeevne på ca. 10 -12m2/ltr. afhængig af underlaget. Du kan købe maling online her hos os.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up