DYRUP KÆLDER SYSTEM ER ET SYSTEM FRA DYRUP BESTÅENDE AF 3 TRIN.

person Udgivet af: VSI Group list In: Nyheder Den:

Dyrup spartel fugtbremsende er en cementbaseret hvid fugtbremsende og diffusionsåben ikke fugt sugende spartel med en rækkeevne på ca. 4 m2 pr. 5 kg.

Dyrup spartel fugtbremsende er en cementbaseret hvid fugtbremsende og diffusionsåben ikke fugt sugende spartel med en rækkeevne på ca. 4 m2 pr. 5 kg.
Den bruges til reparation og spartling af let fugtige eller tørre vægge som for eksempel kældervægge. Dyrup spartel fugtbremsend fås i en emballage størrelse på 5 kg.

Dyrup grunder fugtbremsende er en fugtbremsende og diffusionsåben grunder med en række evne på 4-6 m2 pr. liter der bruges på Dyrup spartel fugtbremsende eller andet mineralsk underlag. Dyrup grunder fugtbremsende bruges til stabilisering og udtørring af fugtige vægge. Dyrup grunder fugtbremsende fås i emballage størrelse 2,5 liter.

Dyrup væg fugtbremsende er en maling der er udviklet specielt til fugt udsatte vægge, det er en fugtbremsende og diffusionsåben Maling.
Den fremstår i halvmat ca. glans 25 og fås i en 4,5 liter emballage med en række evne på ca. 8-10 m
pr. Liter. Det perfekte produkt til dine kældervægge.

Det kræver tørre eller let fugtige vægge, væggene skal være rene og alt løst som for eksempel løst siddende puds elle løstsiddende maling renses af.

Efter at man har renset væggene grundigt ned til fast tør bund og afvasket med Dyrup grund rens påbegyndes spartling af væggen med Dyrup spartel Fugtbremsende. Man blander spartlen ved at komme ca. 1,7 liter rent vand i en spand og derefter komme de 5 kg. Spartel i under kraftig omrøring indtil man har en spartel der er smidig og uden klumper, efter blanding har man ca. 30 minutter til at bruge spartlen! Når man har en smidig spartel påbegynder man påføring af spartel på de steder der trænger til det eller fuld spartler hvis det er nødvendigt! Efter ca. 1,5 time er spartlen af hærdet og tør! Den efterbehandles ved slibning indtil den er jævn. Hvis det er nødvendigt kan man gentage processen indtil man har fået det ønskede resultat!

Efter endt spartling til det ønskede resultat skal man have grundet væggene. Grunderen er en transparent grunder der er klar til brug og bruges kun på spartlede vægge eller vægge af andet mineralsk underlag så som beton eller puds. Et godt råd er at afdække ordentligt da grunderen er meget tyndt flydende. Underlaget skal være rent og bæredygtig, eventuel snavs afvaskes med Dyrup grund rens. Grunderen kan også påføres direkte på fugtige vægge, grunderen har en tørretid på 6 timer ved 20 grader, den kan stå alene som afsluttende behandling men for at opnå den optimale effekt anbefales der at efterbehandle med Dyrup maling fugtbremsende.

Dyrup væg fugtbremsende er en akryl maling til fugt udsatte vægge og kan anvendes direkte på let fugtige vægge. Malede overflader kan males direkte med Dyrup væg fugtbremsende maling men ny puds eller spartlede områder skal grundes med Dyrup spartel fugtbremsende for at få den optimale fugtbremsende effekt. Underlaget skal være rent og bæredygtigt, løstsiddende maling, puds og så videre renses af og der rengøres med Dyrup grund rens. Produktet omrøres grundigt før brug. Dyrup væg fugtbremsende maling påføres 2 gange. Tørretiden er ca. 6 timer ved 20 grader. Efter 2 på førelse bør man kontrollere nuancen da der i nogle nuancer kan påkræves en 3 på førelse for at få den ønskede effekt!

Der kræves dog at fejlen for eventuel fugt i væggene er rettet, Dyrup fugtbremsende spartel, Dyrup fugtbremsende grunder og Dyrup fugtbremsende maling kan ikke rette op på eventuelle konstruktions fejl i bygningen. 

Husk at dette system er væsentlig bedre at bruge til kælderen, end almindelig vægmaling.

Så er du på jagt efter nettets bedste priser på Dyrup Kælder System, så kan du finde det på vores webshop, hvor vi har billig maling og træbeskyttelse til nettets bedste priser og med branchens bedste service.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up