GORI 11 farveløs

  Gori 11 transparent Grunder vand

  199,00 kr.
  Inkl. moms Lev. 1-3 dage

  Dette produkt er beregnet til udendørs brug på nyt og gammelt, barslidt træværk.
  f. eks. tagudhæng, døre, vindskeder, hegn, carporte, beklædninger og vinduer. Må ikke anvendes på krydsfiner.
  Det reducerer træets tendens til revnedannelse og beskytter mod angreb af råd og svamp.
  Den er lugtsvag og giver en god vedhæftning for efterfølgende behandling.

  På lager
  Lev. 1-3 dage
  Str.
  Antal

  GORI 11 Transparent Grunder

  Grunder du med GORI 11 Transparent Grunder, gør du dit træværk en kæmpe tjeneste. Denne transparente grunder beskytter mod slid og angreb, der typisk rammer udendørs træværk, hvis det får lov at stå ubehandlet. Køber du en god grunder som GORI 11, sikrer du træværket den bedste forudsætning for et langt og sundt liv uden revnedannelser eller angreb fra råd og svamp.  

  GORI 11 Transparent Grunder er en vandbaseret grunder, som du kan bruge på alt udendørs træværk, uanset om det er nyt eller gammelt. Det kan eksempelvis være døre, hegn, vindskeder, tagudhæng, carporte, beklædninger, vinduer og meget mere. Uanset hvilket projekt du arbejder på, vil en god grunder være med til at sikre optimal træbeskyttelse, inden du efterbehandler med træbeskyttelse. Grunderen lægger et godt fundament for vedhæftning af den efterfølgende behandling.

  Fordi GORI 11 er vandbaseret, skal efterbehandlingen også være med en vandbaseret træbeskyttelse – for eksempel GORI 44 Transparent eller GORI 99 Extreme Træbeskyttelse, som vi også forhandler til konkurrencedygtige priser her på siden. GORI 11 er farveløs, hvilket bibeholder træfarven og træets naturlige look og giver et lækkert udseende.

  Bredt udvalg af GORI-grundere hos BN Farver

  Her på siden kan du finde et hav af forskellige GORI-produkter til træbehandling og -beskyttelse. Det er ikke uden grund, at GORI er danskernes foretrukne producent af holdbare produkter til træværk i topkvalitet. Når du vælger en god grunder som GORI 11, sikrer du dit træværk en lang levetid og et solidt værn mod træets naturlige nedbrydelsesproces samt de forskellige udefrakommende trusler. Er træværket derfor ubehandlet, bør det hurtigst muligt beskyttes med en grunder for at sikre træets sundhed og holdbarhed.

  Overfladebehandlingen fra en vandbaseret grunder som GORI 11 sikrer træet en høj holdbarhed, samtidig med at det er den bedste løsning for miljøet. Efterfølgende anbefales det, at du laver en slutbehandling med en god træbeskyttelse senest to uger efter. Slutbehandlingen sikrer, at træværket får optimal beskyttelse mod råd, svamp og revnedannelse, hvilket kan sikres med en vandbaseret træbeskyttelse. Hos BN Farver forhandler vi et væld af forskellige produkter til dette formål, som kan påføres på en GORI 11 Grunder. Det kan eksempelvis være GORI 304, 502, 506, 605, 606 og mange flere.

  Anvendelse af GORI 11 Transparent Grunder

  Dit træværk vil føles nyt og frisk, når du påfører et lag GORI 11 Grunder. Udendørs træværk er sårbart, hvis det får lov at stå ubehandlet, da træets naturlige nedbrydningsproces begynder meget hurtigt. Inden grunding bør man sikre, at træet er forarbejdet ved at afvaske skidt og snavs med en trævask som GORI Trævask. Har træet skimmel, alger eller belægninger, kan de fjernes med GORI Fjern Belægninger. Begge produkter forhandles også her på siden.

  Der kan efterbehandles med GORI 304,502,506,605,606,608,612,616. Påføres med pensel, dypning eller GORI påføringsmaskine. Biocid midler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug. Må ikke anvendes på krydsfinér. Anvend i stedet Gori 502 transparant.

  Find flere produkter i kategorien træbeskyttelse her.

  Faremærkning

  800111-000-3

  Produktinformation

  Egenskaber
  grunder

  Specifikke referencer

  ean13
  8716242879435
  mpn
  800111-000-3
  Ny vare

  Du vil eventuelt også synes om

  keyboard_arrow_up