GORI 22 farveløs

Gori 22 transparent grunder olie

199,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

Gori 22 farveløs er dybdevirkende og tynd med en god indtrængningsevne.
Produktet giver en midlertidig vandafvisende beskyttelse og reducerer træets tendens til revnedannelse.
Den giver god vedhæftning for efterfølgende behandling.
Produktet kan anvendes til alt nyt og gammelt, ubehandlet eller barslidt træværk udendørs, der skal beskyttes mod råd og svamp.

INFORMATION OM KRYDSFINÉR

På lager
Fragt fra kun 49,-
Str.
Antal

GORI 22 Transparent Grunder hos BN Farver

Med den oliebaserede GORI 22 Grunder vil din træterrasse eller dine havemøbler få nyt liv, mens det beskyttes mod alle de angreb, som udendørs træværk kan udsættes for. Køber du den transparente grunder, plejes og beskyttes træet mod revnedannelse samt forskellige angreb såsom råd og svamp. Derudover tørrer grunderen hurtigt ind i træet og fungerer som et perfekt underlag, som den følgende efterbehandling kan hæfte på. Med GORI 22 Transparent Grunder får du en oliebaseret grunder i høj kvalitet, der løser begge opgaver til topkarakter. Dit træværk vil med et lag af den transparente grunder få den optimale forudsætning for at holde sig sundt og modstandsdygtigt i mange år frem.

Ønsker du et træværk, der fremhæver træets naturlige kulør og udtryk, kan GORI 22 være den rigtige grunder til dig. Produktet er en transparent grunder, der altså ikke farver, men i stedet bibeholder træets naturlige look. Køber du en grunder hos BN Farver, får du altid en konkurrencedygtig pris og hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt. GORI 22 Transparent Grunder er beregnet til alt udendørs træværk, uanset om det er spritnyt eller slidt. Det kan anvendes på vinduer, tagudhæng, døre, vindskeder, beklædninger, hegn, carporte m.m.

Oliebaseret grunder til pleje og beskyttelse

Hos BN Farver forhandler vi et væld af GORI’s brede udvalg af produkter til træbehandling i topkvalitet. GORI er ikke danskernes favorit uden grund med deres store katalog af kvalitetsprodukter, og den oliebaserede transparente GORI 22 Grunder er bestemt pengene værd.

Når du investerer i en grunder fra GORI, skaber du en solid beskyttelse af træet, som er essentiel for alt udendørs træværk. Den naturlige nedbrydelsesproces starter meget hurtigt, og ubehandlet træ vil relativt hurtigt få problemer med revnedannelse, råd og svamp dybt i træet, hvis ikke det er sikret med en god grunder.

Udover beskyttelsen udgør GORI 22 et udgangspunkt for den videre behandling af træet, og det er en god idé at være bevidst om slutresultatet, inden du begynder at grunde træværket. Har du eksempelvis beskadiget eller slidt træværk, der allerede har fået behandling, kan en oliebaseret grunder være det bedste valg. En oliebaseret træbeskyttelse som GORI 22 beskytter effektivt træet ved at trænge ind og mætte træet. Det må dog ikke anvendes på træ, der tidligere har fået behandling med et vandbaseret middel.

Forarbejde inden anvendelse af grunder

Inden du behandler træet med GORI 22-grunderen, skal du først forarbejde træet. Alle knaster, harpiksudsvedninger og andet løst materiale skal skrabes af, og derefter bør træet blive vasket med en trævask som eksempelvis GORI Trævask. Sidder der skimmel, alger eller belægninger, kan de fjernes med et produkt som GORI Fjern Belægninger. Efter forbehandlingen, når træet er rent og tørt, smøres grunderen på med en pensel. GORI 22 har en god indtrængningsevne, hvilket betyder, at ét enkelt lag er nok til at sikre en god beskyttelse mod svamp og råd og klargøre overfladen til efterbehandlingen.

Hos BN Farver forhandler vi GORI 22 Transparent Grunder i forskellige størrelser alt efter dit behov. Du kan købe fra 0,75 l., 2,5 l., 5 l. og op til 20 l., og vi garanterer en hurtig leveringstid på maks. et par hverdage. 

Det er velegnet til f.eks. vinduer, døre, beklædninger, tagudhæng, vindskeder, hegn, carporte m.m. Der skal efterbehandles med et GORI overfladeprodukt indenfor 2 uger. Må ikke anvendes på krydsfinér. Anvend i stedet GORI 44 transparent. Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

Se andre produkter fra vores store udvalg af udendørs maling

Faremærkning

800222-000-3

Produktinformation

Egenskaber
grunder

Specifikke referencer

ean13
8716242879527
mpn
800222-000-3
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up