• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-
Tilbud!

Dyrup Silan Pearl Facademaling

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup Silan Pearl Facademaling giver en vandafvisende effekt (pearl) og holder facaden helt tør. Den er også velegnet til ældre facadekonstruktioner udført med kalkholdige mørtel og pudstyper. Den sikrer optimal vejrbeskyttelse og beskytter mod svamp, belægninger og alger. Produktet er meget åndbar og giver en smudsafvisende overflade. Kan anvendes både ude og inde.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

1 999,00 kr

med Moms

2 669,00 kr med Moms

På Lager

Dyrup Silan Pearl Facademaling kan anvendes på de fleste mineralske underlag, afbundet silikat og matte dispersionsmalinger. Den er desuden velegnet til konstruktioner af beton, letbeton og facadeisoleringssystemer. Produktet står efter tørring med en helmat, diffusionsåben og ikke-filmdannende overflade. Malingen yder en optimal beskyttelse mod vejrliget samt holder facaden tør. Den er lugtsvag og har en rækkeevne på 5-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Facademalingen kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Spanden indeholder 12,5 liter.

Anvend til facade

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

FACADEMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.