• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

GORI 303 TRÆTERRASSE OLIE (tidl Gori Træterr.olie)

GORI GORI

Ny

Dette produkt er velegnet til udendørs træterasser og gangarealer af eksotisk træ som nyatoh, teak, bangkirai samt til trykimprægneret træ. Er også velegnet til træ, der tidligere er behandlet med transparant beskyttelse. Produktet er Teflon forstærket som giver en ekstra beskyttelse mod snavs og vand. Det fremhæver træets struktur og åretegning, og det hæmmer skimmel og belægninger.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

487,00 kr

med Moms

699,00 kr med Moms

GORI 303 træterrasseolie

Hvis du gerne vil værne om din træterrasse, så den står pænt og flot året rundt, handler det i høj grad om at give brædderne den rette beskyttelse mod vores hårde klima. Især vinteren kan være hård mod træets udseende og tilstand, og den rette olie til beskyttelse er derfor helt essentiel. Hvis ikke træet bliver beskyttet, vil træets gode helbred hurtigt forsvinde – også selvom træet i sig selv er af høj kvalitet.

 

Formår du derimod at give træet beskyttelse, vil det holde sig sundt i mange år. Med GORI 303 træterrasseolie vælger du rigtigt, hvis du gerne vil passe godt på træet og dets helbred. Denne terrasseolie vil give træet modstandsdygtige egenskaber overfor vind, vejr og snavs og vil ligeledes afholde træet fra at blive hæmmet af belægninger og skimmel. GORI 303 træterrasseolie er perfekt til din terrasse af teak, bangkirai og nyatoh-træ, ligesom den er egnet til trykimprægnerede og tidligere transparent-beskyttede overflader udenfor. BN Farver garanterer dog ikke for behandling af træterrasser af lærketræ.

 

Vælg GORI 303 for en smuk og velholdt træterrasse

GORI er kendt for nogle af markedets bedste produkter, når det kommer til beskyttelse af udendørs træ samt til maling af samme. Netop derfor er denne GORI 303 terrasseolie til træ velvalgt til udendørs træterrasser og gangarealer af de eksotiske træsorter som teak, bangkirai og nyatoh. Den er også velvalgt til træterrasser af trykimprægneret træ. Forstærket med teflon er GORI 303 blandt markedets bedste. Er du desuden på udkig efter GORI-vinduesmaling, GORI-farver eller GORI-aquaperm, fås dette også hos BN Farver.  

 

Tidligere var GORI 303 træterrasseolie navngivet GORI træterrasse. På trods af navneændringen har GORI dog bibeholdt produktets stærke kvalitet, hvilket stadig gør olien til den bedste løsning til dine udendørs behov. Udstyret med et nyt navn og design står olien derfor lige så stærkt, når den skal bevare strukturen og det smukke i træet, på samme tid med at den beskytter på lang sigt; olien sikrer, at træet ikke bliver angrebet af skimmel og andre belægninger, samtidig med at den fremhæver strukturen i træet. Når produktet har egenskaber til at fremhæve træets strukturer, er det fordi, olien fremhæver åretegningerne, som er unikke ved netop dit træmateriale. Vil du det bedste for din udendørs træterrasse af eksotisk materiale, kan du roligt stole på GORI 303.

 

Køb din GORI 303 nu og beskyt din terrasse på lang sigt

Når du behandler dit træ med GORI 303, bibeholdes træets naturlige og smukke udseende med den transparente olie. Hos BN Farver har vi dog også GORI 304, som er hurtigtørrende, GORI 11, som er en farveløs grunder, og GORI 107 til ædeltræ, GORI 109 til lærketræ og GORI 111 til cedertræ. På den måde vil din flotte træterrasse i mange år kunne bringe glæde til generationerne, hvis du handler hos BN Farver.

 

Vælger du at købe GORI 303 terrasseolie her på siden, får du desuden også forskellige fordele med i købet. Hos BN Farver får du leveret olien på 1-2 hverdage, hvis du bestiller inden klokken 15.00 i dag. Derudover får du fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kroner. Ordrer under 500 kroner koster fra 59 kroner i forsendelse. Du kan også vælge at afhente dit nye GORI-produkt i vores butik. Du finder vores åbnings- og lukketider her på siden.

 

Passer denne GORI 303 ikke til dine behov, kan du hos BN Farver finde et stort udvalg af andre produkter, som du med fordel kan vælge imellem. Fælles for produkterne er, at kvaliteten er i højsædet, og at du nemt og hurtigt kan klare bestillingen online. 

Produktet kan påføres med pensel til træet er mættet. Det anbefales at aftørre overskydende olie efter ca 15 minutter med en fnugfri klud, for at undgå, at det danner overfladefilm. Der gives ingen garanti for behandling af lærketræsterasser.

Anvend tiltræ
Anvend tilterasse
Egenskaberalkyd
Egenskabertransparent

UDENDØRS MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.