Liste over varer efter mærke Junkcers

Junckers Lakker og olier til trægulve og bordplader

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv.

Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Det betyder, at Junckers altid kan levere en samlet løsning uanset opgavetype.

Vi lægger desuden stor vægt på, at man med Junckers som professionel partner til enhver tid er sikret korrekt teknisk service før under og efter et projekt. Vores erfaring er, at det sikrer den højst mulige kvalitet.

Alle vores trægulve og træplejeprodukter produceres i Danmark, og er derfor udviklet på baggrund af solide danske håndværksmæssige traditioner.

At produkterne produceres lokalt betyder, at vi kan have fokus på individuelle kundeønsker. Den rådgivning og vejledning der ydes, er fra fagpersoner tæt på den daglige produktion, og derfor med særlig ekspertise.

Junckers er repræsenteret i mere end 30 lande via 7 datterselskaber samt et netværk af forhandlere og agenter. Eksport udgør to tredjedele af den samlede omsætning, og produkterne sælges i mere end 45 lande over hele verden.

Der er 23 varer.

Viser 1-20 af 23 element(er)
keyboard_arrow_up