• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Silan Facademaling

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup Silan Facademaling er anvendelig udendørs på de fleste mineralske underlag, afbundet silikat og matte dispersionsmalinger. Den er også velegnet til ældre facadekonstruktioner udført med kalkholdige mørtel og pudstyper. Den er smuds- og vandafvisende, giver optimal vejrbeskyttelse og beskytter mod svamp, belægninger og alger. Produktet er diffusionsåben og holder facaden helt tør.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

1 649,00 kr

med Moms

2 208,00 kr med Moms

På Lager

Dyrup Silan Facademaling beskytter mod belægninger og yder optimal beskyttelse mod vejrliget. Facademalingen fremstår helmat. Den er lugtsvag og har en rækkeevne på 5-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Det nøjagtige forbrug bestemmes ved prøvefelt. Produktet er berøringstør efter ca 1 time og overmalbar efter ca 12 timer. Den kan påføres med pensel eller rulle. Det første lag kan fortyndes med max. 10% vand. Det sidste lag kan fortyndes med max. 5% vand. Facademalingen kan påføres med pensel eller rulle. Spanden indeholder 12,5 liter.

Anvend til facade

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

FACADEMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.