• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Giallo 100 mm x 50 m

Mirka Mirka

Ny

Giallo sandpapir er velegnet til slibning af træ og metal. Den måler 100 mm. x 50 m.

Produktindstillinger

Størrelses Valg
Type

255,00 kr

med Moms

På Lager

Anvend til slib

Mirka er verdensledende inden for slibeteknologi. Når det kommer til at slibe forskellige materialer, er Mirka kort sagt det optimale valg. Mirka er foretrukket af mange professionelle, fordi det sikrer hurtige og effektive sliberesultater hver gang. Vil du have det optimale resultat med slibning, skal du derfor gå efter Mirka-produkter. God slibning fra Mirka kan du finde her hos BN Farver.


Optimal slibning med Mirka


Hos BN Farver finder du produkter fra Mirka, der kan være med til at give dig de optimale resultater i forbindelse med mange forskellige projekter og opgaver. Vi har slibepapir fra Mirka, der kan give gode resultater på både træ og metal. Vi har både en hel rulle og en rulle afskåret i metermål. På den måde slipper du for at stå med en hel rulle, hvis du kun skal bruge en smule af det. Har du en opgave, der kræver en ordentlig slibning, er vores produkter fra Mirka det oplagte valg.


Hør mere


Vil du høre mere om vores produkter fra Mirka eller måske nogle af vores andre produkter i sortimentet? Mirkas slibepapir er godt at bruge i sammenhæng med mange af vores andre produkter. Mangler du hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Du kan også altid ringe til os på telefon 76 30 16 00 eller bruge chatten her på siden.

DIVERSE SLIBEARTIKLER

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.