• På tilbud!
  • -303,00 kr.
Gori 99 extreme mat

Gori 616 dækkende mat vandig (tidl. Gori 99 Mat)

999,00 kr.
696,00 kr. Spar 303,00 kr.
Inkl. moms Fri fragt ved køb over 500,-

Gori 616 dækkende mat anvendes udendørs til nyt og tidligere behandlet træværk. Den er velegnet til nyt træ som gavle, facader, udhæng m.m. Produktet giver en ekstrem lang beskyttelse mod vejrets påvirkninger og ekstra beskyttelse mod skimmel og belægninger. Den er vandbaseret og har en holdbarhed på op til 15 år.

FIND FARVE HER

gori-farvekort-forside-960x780.png

På lager
Fri fragt ved køb over 500,-

Indtast Farvekode

Husk at trykke på GEM Farvekode
  • Maks. 250 tegn
Farve Valg
Størrelses Valg
Antal

HAR DU SPØRGSMÅL ?
HAR DU SPØRGSMÅL ?

Skriv på webshop@bnfarver.dk

AFHENT GRATIS
AFHENT GRATIS

I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15

1-3 DAGS LEVERING
1-3 DAGS LEVERING

Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage

FRI FRAGT
FRI FRAGT

Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-

Køb GORI 616 Træbeskyttelse og få optimal træbeskyttelse

De danske sæsoner byder ofte på meget regn og slud, hvilket er dårligt nyt for træoverfladen på alt udendørs træværk. For træoverflader med normal træbeskyttelse kan en hård sæson resultere i, at de aktive stoffer vil blive udvasket efter kun et halvt år. Med GORI 616 Dækkende Træbeskyttelse vil du derimod få en optimal beskyttelse til træoverfladerne med SR-teknologi, der er særdeles velegnet til fugtigt vejr. Når du køber GORI 616, vil dit træværk på den måde få forlænget sin levetid markant, hvilket gør produktet til en god investering for dig, der ønsker sundt og solidt træværk.

Du kan bruge produktet til det meste udendørs træværk, der trænger til en kærlig hånd efter en hård vinter. Uanset om træet er nyt eller tidligere har været behandlet, vil GORI 616 give træet pleje og beskyttelse, men det anbefales især til nyt træværk. Her får dine træoverflader en meget slidstærk overflade samt en lækker mat glans, hvilket er ideelt for nyt og ubehandlet træ. GORI er kendte for at levere produkter i topkvalitet, og når du køber dette lækre produkt, vil dit træværk uden tvivl få de bedste forudsætninger for et langt liv.

Optimeret teknologi i tusindvis af flotte farver

Når du køber GORI 616 Dækkende Træbeskyttelse hos BN Farver, får du et produkt, der er bygget op omkring den innovative SR-teknologi. SR står for Slow Release, som kort fortalt sørger for, at de aktive stoffer i træbeskyttelsen – dem, der beskytter træoverfladen og derved træværket – kun frigives, når det faktisk er nødvendigt. På den måde udgør teknologien et effektivt værn mod fugtigt vejr, hvilket betyder, at træbeskyttelsen i praksis har en langt større holdbarhed. Når du køber GORI 616, får du således en træbeskyttelse med en holdbarhed på op til 15 år, hvilket må siges at være en ganske fornuftig investering på langt sigt.

Udover SR-teknologiens beskyttelse mod fugtigt vejr, samt angreb fra skimmel og råd, vil produktet give træet et lækkert udseende. GORI 616 er en dækkende beskyttelse, der gør den ideel til farveskift på dit udendørs træværk. Når du køber produktet, vil du derved kunne vælge blandt mange forskellige farver, hvilket sikrer, at farven passer til præcis det, du ønsker. Træbeskyttelsen kan købes i de to standardfarver kridt og kulsort, men kan også tones i tusindvis af farvekoder, der gør det til det ideelle produkt til dig, der ønsker at pifte træterrassen eller garagen op i en lækker farve.

Køb nu hos BN Farver og få hurtig levering

Køb GORI 616 i dag, og dit træ vil takke dig i årtier fremover. Hvis du ønsker et flot udendørs træværk med innovativ teknologi, som giver en flot mat overflade, er det svært at komme udenom dette produkt. Her på siden kan du finde GORI 616 til altid fordelagtige priser og en hurtig leveringstid på maks. to hverdage. Det eneste, du behøver at gøre, er at finde den helt rigtige farvekode til den facade eller det hegn, du skal male, og så kan du gå i gang med projektet inden for få dage. Når du bestiller hos os, kan du vælge imellem forskellige størrelser fra 0,75 l., 2,25 l., 4,5 l. til 5 l. Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring produktet eller anvendelsen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 30 16 00 eller mail info@bnfarver.dk.

Produktet er ideel til farveskift, selv fra lyse til mørke farver. Den kan tones i flere tusinde farver. Det har en rækkeevne på 6-8 m2 pr liter på ru træ og 8-10 m2 pr liter på høvlet træ afhængig af underlagets sugeevne. Produktet er miljømærket og lugtsvag. Den er vandafvisende, UV-resistent og superdækkende. Konsistenten er cremeagtig, så den drypper minimalt. Opbygget efter SR teknologien som gør at de aktive stoffer der beskytter træet først bliver frigivet i fugtigt vejr

80616-11000-13

Specifikke referencer

ean13
8716242882824
Ny vare
keyboard_arrow_up