• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13
Tilbud! Dyrup vådrumsklæber

Dyrup Vådrumsklæber

Dyrup Dyrup

8209-2

Ny

På Lager

Dyrup PROGOLD vådrumsklæber anvendes til opsætning og grunding af glasfilt og glasvæv i vådrum. Den høje dækkeevne giver en perfekt bund for efterfølgende vådrumsmaling. Klæberen er pigmenteret og baseret på acryl og vandbestandige fyldstoffer. Den har sålledes egenskaber som både lim og fylder/maling. Den er desuden velegnet til facader, som armeringsbehandling mod revnedannelse.

Flere detaljer

890,00 kr

med Moms

1 406,00 kr med Moms

Dens høje dækkeevne giver perfekt bund for efterfølgende vådrumsmaling. Limen påføres væggen i et ensartet lag med pensel, rulle eller Airless Sprøjteanlæg. Væven/filten opsættes i den våde lim. Hvis limen skal bruges som armeringsbehandling, skal der påføres så meget lim, at vævet "druknes" i den våde lim. Den fås i 15 liter spand.

Anvend tilvådrum
Anvend tilvæv
Anvend tilfilt
Anvend tilklæb

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆVKLÆBER

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.