• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13
Tilbud!

Dyrup Acryl Plast Gl. 10

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Denne er beregnet til indendørs brug på vægge af kalksten, mursten, puds, beton, letbeton og træfiberspånplader o.lign. Den er halvmat med en god vedhæftning og dækkeevne. Plastmalingen Giver en flot overfladestruktur med gode reparationsegenskaber. Den er lugtsvag, robust, vaskbar og alkalibestandig.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

585,00 kr

med Moms

1 170,00 kr med Moms

Dyrup Acryl Plast Glans 10 er ligeledes velegnet på tapet og som slutbehandling på hessian, glasvæv m.m. Den er indeklimavenlig og hurtigtørrende. Malingen har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget. Den kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Der må aldrig anvendes skuremidler, skuresvampe eller andre produkter med slibende effekt. Sulfomidler, brun sæbe og sæbespåner er alle udmærkede rengøringsmidler, men bemærk disse afgiver en fedtet hinde.

Anvend tilkøkken
Anvend tilvægmaling
Anvend tilstue værelse og gang

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.