• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13
Tilbud!

Dyrup Acryl Plast Gl. 07

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Denne Akryl Plast vægmaling Glans 7 er beregnet til indendørs på mursten, kalksten, puds, beton, letbeton og træfiberspånplader o.lign. Den er ligeledes velegnet på tapet og som slutbehandling på hessian, glasvæv m.m.  Den er mat med en god vedhæftning og dækkeevne. Malingen er overmalbar efter ca 2 timer og berøringstør efter ca 1 time. 

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

548,00 kr

med Moms

1 096,00 kr med Moms

Dyrup Acryl Plast 07 er vaskbar, alkalibestandig og lugtsvag. Den fremstår mat og robust med god vedhæftning og dækkeevne og en vaskbar overflade. Malingen er lugtsvag og kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Det har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget. Hvis man ønsker glatte overflader, er det en fordel at benytte micro fiber ruller, samt afslutte ved rulning oppefra og ned vådt i vådt.

Anvend tilvægmaling
Anvend tilstue værelse og gang

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.