VÅDRUMSMALING

Vådrumsmaling | Maling til badeværelse og fugtige rum | bnfarver.dk

Når man skal male i vådrum, skal man bruge en særlig maling. Det er nemlig langt fra alt slags maling, der kan klare fugten, den bliver udsat for i køkkener og badeværelser. Det kræver en særlig vandtæt og slidstærk maling, der samtidig kan tåle at være fugtig og blive gjort rent ofte. Skal man male i køkkenet, badeværelset eller andre rum, hvor malingen udsættes for fugt, skal man derfor gå efter vådrumsmaling. Vådrumsmaling er udviklet specielt til at kunne tåle mosten og er derfor det eneste valg, når der skal males i vådrum. Med vådrumsmaling får man et holdbart og smukt resultat i badeværelset, køkkenet og andre fugtige rum.

Vådrumsmaling hos BN Farver

Hos BN Farver har vi mange produkter inden for kategorien vådrumsmaling. Vi sælger kun maling af en kvalitet, som vi selv synes, vi kan stå inde for. Med alt slags maling, men især med vådrumsmaling, er det nemlig vitalt, at malingen kan klare det, den bliver udsat for. Netop derfor er vådrumsmaling en særlig stærk maling, som lægger en vandafvisende og vandafspærrende hinde på væggene i vådrummet. Vådrumsmaling er desuden nem at holde ren og pæn i overfladen, ligesom malingen er udviklet til at modkæmpe overfladeskimmel. Når det kommer til maling i køkkenet og badeværelset, er det altså vitalt, at man bruger vådrumsmaling.

Vi guider dig

En verden af maling kan være svær at navigere i for forbrugere, der ikke har stor kendskab til området. Hos BN Farver har vi stor erfaring og kendskab til netop dette fag, og derfor er vi de rigtige at spørge, hvis du er i tvivl om noget. Vi står altid til rådighed med hensyn til vejledning og rådgivning, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige vådrumsmaling. Vi kan også fortælle dig, præcis hvordan du skal bruge den for det bedste resultat. Du kan komme forbi vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00 og høre mere.

Hvilken maling til brusekabine?

Du skal altid bruge vådrumsmaling når du skal male i din brusekabine, da malingen er specielt udviklet til at lukke af for snavs og skidt. Samtidig lukker malingen også af for fugt og vand, så der ikke opstår vandskader i væggen.

Hvornår skal man bruge vådrumsmaling?

Vådrumsmaling er altid vigtigt at bruge på badeværelser, da det beskytter væggene mod fugt og vand. Derudover kan det også bruges andre steder hvor der ofte er vand, fx i i bryggerset eller køkkenet.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up