• AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-tor kl. 8-15 fre kl 8-13
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk eller ring 60137378
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-

VÅDRUMSMALING

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
 • Dyrup Væg Køkken & Bad Gl. 25/ Dekstrem Køkken & Bad
  4725 2325

  Dyrup væg Køkken & Bad glans 25 anvendes indendørs på vægge af beton, puds, glasvæv og glasfilt i køkken og bad. Den er velegnet til anvendelse i vådrum og rum med vandpåvirkning, dog ikke i den våde zone. Malingen er ekstrem slidstærk og vaskbar og har en meget god dækkeevne (8-10 m2 pr liter). Den tåler hyppig rengøring med almindelige...

  Spar 41%
  Mere 799,00 kr
 • Dyrup Robust Gl. 25
  6210

  Denne maling i glans 25 er velegnet til køkken og bad, trappeopgang etc., hvor der ønskes en højere glans. Den er velegnet til indendørs brug på vægge af puds, beton, tapet, glasvæv og filt i køkken og bad. Den kan desuden bruges på zink, galvaniseret jern og hård PVC. Den har en god dækkeevne, er speciel nem at arbejde med og stænker minimalt. FIND FARVE...

  Spar 39%
  Mere 878,00 kr

Når man skal male i vådrum, skal man bruge en særlig maling. Det er nemlig langt fra alt slags maling, der kan klare fugten, den bliver udsat for i køkkener og badeværelser. Det kræver en særlig vandtæt og slidstærk maling, der samtidig kan tåle at være fugtig og blive gjort rent ofte. Skal man male i køkkenet, badeværelset eller andre rum, hvor malingen udsættes for fugt, skal man derfor gå efter vådrumsmaling. Vådrumsmaling er udviklet specielt til at kunne tåle mosten og er derfor det eneste valg, når der skal males i vådrum. Med vådrumsmaling får man et holdbart og smukt resultat i badeværelset, køkkenet og andre fugtige rum.

Vådrumsmaling hos BN Farver

Hos BN Farver har vi mange produkter inden for kategorien vådrumsmaling. Vi sælger kun maling af en kvalitet, som vi selv synes, vi kan stå inde for. Med alt slags maling, men især med vådrumsmaling, er det nemlig vitalt, at malingen kan klare det, den bliver udsat for. Netop derfor er vådrumsmaling en særlig stærk maling, som lægger en vandafvisende og vandafspærrende hinde på væggene i vådrummet. Vådrumsmaling er desuden nem at holde ren og pæn i overfladen, ligesom malingen er udviklet til at modkæmpe overfladeskimmel. Når det kommer til maling i køkkenet og badeværelset, er det altså vitalt, at man bruger vådrumsmaling.

Vi guider dig

En verden af maling kan være svær at navigere i for forbrugere, der ikke har stor kendskab til området. Hos BN Farver har vi stor erfaring og kendskab til netop dette fag, og derfor er vi de rigtige at spørge, hvis du er i tvivl om noget. Vi står altid til rådighed med hensyn til vejledning og rådgivning, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige vådrumsmaling. Vi kan også fortælle dig, præcis hvordan du skal bruge den for det bedste resultat. Du kan komme forbi vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00 og høre mere.

VÅDRUMSMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.