• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Gori 612 dækkende vandig (tidl Gori 99 ext. dæk)

GORI GORI

Ny

Gori 612 anvendes til nyt og tidligere behandlet træ udendørs, og tryk- og vacumimprægneret træ. Den er vandafvisende og drypper minimalt. Er uv-resistent og superdækkende. Er velegnet til facader, gavle, udhæng m.m. Er særlig velegnet til nyt træværk. Den er ideel til farveskift - selv fra mørke til lyse farver. Den beskytter mod vejrliget og hæmmer angreb af skimmel. 

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

598,00 kr

med Moms

999,00 kr med Moms

GORI 612 giver dit udendørs træværk pleje og beskyttelse

Hvis man som husejer har garage, hegn, terrasse m.m., vil det danske vejr med garanti betyde vedligehold i en vis udstrækning. De fugtige danske sæsoner slider på alt udendørs træværk, og ønsker man flot og sundt træ med en lang levetid, bliver man nødt til at beskytte det. Når du køber dækkende træbeskyttelse fra GORI, bliver dit træværk beskyttet mod vejret og skimmel, mens træet også får pleje og et lækkert udseende. GORI 612 er en vandbaseret beskyttelse, der giver en ekstrem lang beskyttelse til dit træ. Samtidig er produktet ideelt til dig, der ønsker en flot farveændring. Denne træbeskyttelse fra GORI er en perfekt investering for enhver husejer, der ønsker at give en kærlig hånd til sin træterrasse, ydervinduer eller noget helt tredje.

Du kan anvende produktet på helt nyt og ubehandlet træ samt træ, der tidligere har været behandlet (herunder tryk- og vakuumimprægneret træ). Uanset om det er gavle, facader, udhæng eller andet, der skal have beskyttelse og et flot farveskift, vil GORI 612 give et fantastisk resultat. GORI er kendte for deres slidstærke produkter til træbeskyttelse og -pleje, og når du køber denne træbeskyttelse, vil du uden tvivl sikre dit udendørs træværk et solidt værn mod det omskiftelige danske vejr. Produktet er desuden miljømærket og vandbaseret, hvilket er den bedste løsning ud fra et miljømæssigt synspunkt, idet træbeskyttelsen indeholder ganske få opløsningsmidler.  

Dækkende træbeskyttelse med tusindvis af farver

Produktnavnet for GORI 612 Dækkende Træbeskyttelse var tidligere GORI 99 Extreme Dækkende Træbeskyttelse. På trods af navneændringen er produktet stadig en meget dækkende træbeskyttelse, der er ideel til at lave et flot farveskift og give træværket et nyt look. Selv hvis træet tidligere har fået behandling med en mørk farve, kan du med GORI 612 uden problemer puste nyt liv i træet med en flot lys farve. Det sværeste bliver at vælge farven, da produktet kommer i syv standardfarver og i over tusinde toner. Hvis du har en foretrukken farvekode, kan du blot angive den her på siden, når du bestiller, hvorefter du indenfor få hverdage modtager et produkt lige efter din smag.

De flotte farver og den solide træbeskyttelse fra GORI 612 vil med garanti glæde dig i mere end et årti fremover. GORI leverer altid produkter i topkvalitet med en lang holdbarhed, og netop denne træbeskyttelse kan holde i op til 15 år. Ved at påføre et par lag af den cremeagtige træbeskyttelse med en pensel eller rulle, vil du have beskyttet dit træværk i mange år fremover. Derefter behøver du blot at vedligeholde træet en gang imellem ved at fjerne eventuelle belægninger samt påføre et par lag mere af GORI 612. Her hos BN Farver kan du også finde rengøringsartikler fra GORI, som sikrer en længere levetid til dit træværk.

Køb GORI 612 her på siden

Her på siden kan du altid finde GORI 612 på lager til konkurrencedygtige priser. Den vandafvisende træbeskyttelse holder fugt og skimmel ude, hvilket giver en beskyttelse på op til 15 år. Det er en investering, som dit træværk med garanti vil takke dig for i lang tid fremover. Køber du i dag, kan du forvente en hurtig leveringstid, der aldrig tager mere end to hverdage. Har du spørgsmål til produktet eller anvendelsen, kan du altid kontakte BN Farver på 76 30 16 00 eller info@bnfarver.dk.   

Gori 612 kan tones i tusindvis af farver. Den giver en ekstrem lang beskyttelse mod vejrets påvirkninger. Har op til 15 års holdbarhed. Den er miljømærket og giver beskyttelse mod skimmel og belægninger, og den er vandbaseret.

Anvend til træ
Egenskaber dækkende

UDENDØRS MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.