• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Gori 33 DÆKKENDE SPÆRREGRUNDER

GORI GORI

Ny

Gori 33 er en dækkende spærregrunder til nyt og tidligere behandlet træværk. Den er særligt egnet til døre og vinduer. Gori 33 dækkende spærregrunder spærrer for gennemslag, er hurtigtørrende og kan overmales efter to timer. Nyt ubehandlet eller barslidt træ grundes med Gori 11 eller 22 inden Gori 33. Kan opleves transparent / hvidpigmenteret ved påføring. Efterbehandles med topmaling inden 3 dage

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelses Valg

199,00 kr

med Moms

GORI 33 Dækkende Spærregrunder

GORI 33 er en dækkende spærregrunder, som er velegnet til nyt træ såvel som tidligere behandlet udendørs træværk. Især kan du benytte den på døre og vinduer for at give disse overflader det bedste og flotteste resultat, når du senere maler overfladen. Denne dækkende spærregrunder binder farvestoffer, som er vandopløselige. Derfor anbefales det kun at overmale med dækkende vandig træbeskyttelse som færdigbehandling efter brug af GORI 33 Dækkende Spærregrunder.

GORI 33 spærrer træet mest muligt for farvegennemslag, den er hurtigtørrende, og den kan overmales allerede efter to timer. Dermed besidder GORI-trægrunder præcis de egenskaber, som man bør lede efter i produktkategorien ”spærrende mellemmaling”.

Hos BN Farver har vi kun produkter, som vi selv ville bruge. Når du vælger et produkt fra GORI, kan du derfor forvente det bedste. Vi har alt lige fra GORI-aquaperm til GORI-advance, og vi dækker dermed ethvert behov, som du måtte have til beskyttelse og bearbejdelse af dit træ. Til dette er GORI helt suverænt, og hos BN Farver glæder vi os til at hjælpe dig med at finde den helt rette GORI-maling eller -olie.

Sådan benytter du GORI 33 Dækkende Spærregrunder

GORI 33 er en dækkende mellemmaling, som grunder træet. Produktet bør kun anvendes som lag under en dækkende vandig træbeskyttelse. Hertil kan eksempelvis GORI 606, GORI 608 og GORI 612 anbefales for det bedste resultat. Naturligvis har vi hos BN Farver disse i vores sortiment, som du nemt kan bestille i samme ombæring som GORI 33.

Før du behandler med GORI 33, er det desuden vigtigt at fjerne løse materialer. Dette kan du med fordel gøre med GORI Trævask, som du også finder hos BN Farver. Ved træoverflader, som har skimmel eller andre belægninger, bør du først behandle med GORI Fjern Belægninger før anvendelse af GORI 33. Nedbrudt træ bør du afrense til frisk bund for det bedste resultat.

Derudover bør nyt, ubehandlet og barslidt træ først grundes med GORI 11 eller 22 for at sikre mod svamp og råd.

Efter forbehandling påføres GORI 33. Dette gøres med pensel eller rulle og gøres i træets længderetning. Undgå desuden at udføre behandlingen i direkte sollys. Der efterbehandles med en vandig dækkende træbeskyttelse inden for tre dage.

 

Køb GORI 33 hos BN Farver og få mange fordele

Hos BN Farver forsøger vi at være der for vores kunder. Dette indebærer vigtigst af alt, at vi står til rådighed, når du har spørgsmål. Vi er klar over, at der er mange forskellige situationer, som kan opstå, når man arbejder med træ. Der er et væld af forskellige grundere at bruge – hvis overhovedet træet skal grundes. Der er forskellige transparente olier til forskellige overflader, og der er desuden et hav af forskellige ting, der skal gøres, inden træet kan males.

Derfor finder du i vores sortiment et stort udvalg af GORI-produkter; alt fra den populære GORI 88 og GORI 99 til specialolier som eksempelvis GORI 44 Pine, GORI Lærketræ og GORI Teak.

Så snart du støder på en udfordring, kan du kontakte os hos BN Farver. Det kan du gøre, inden du køber dine produkter hjem, imens du er ved at handle, eller inden du anvender dine GORI-produkter. Du kan kontakte os på vores telefon 76 30 16 00 eller på info@bnfarver.dk.

Der kan efterbehandles med f.eks. Gori 606,608,612,616. Påføres med pensel el. rulle i træets retning. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug. Hurtigtørrende spærrende grunder til misfarvede emner eller trykimp. træ  

Egenskaber grunder

UDENDØRS MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.