GORI 88 transparent

Gori 505 transparent olie

539,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

Til behandling af nyt og tidligere behandlet udendørs træ og yderdøre på ud- og indvendig side.
Må ikke bruges på gangarealer. Giver træet en vejrbestandig og diffusionsåben overflade.
Produktet trænger dybt ind i træet og hæmmer angreb af skimmel.
Kan anvendes til overfladebeskyttelse af udendørs træ som facader, garager, hegn m.m.
Den er oliebaseret og holder i op til 6 år.

FIND FARVE HER

gori-farvekort-forside-960x780.png

På lager
Fragt fra kun 49,-

Indtast Farvekode

Husk at trykke på GEM Farvekode
  • Maks. 250 tegn
Farve
Str.
Antal

HAR DU SPØRGSMÅL ?
HAR DU SPØRGSMÅL ?

Skriv på webshop@bnfarver.dk

AFHENT GRATIS
AFHENT GRATIS

I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15

1-3 DAGS LEVERING
1-3 DAGS LEVERING

Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage

BILLIG FRAGT
BILLIG FRAGT

Fragt fra kun kr. 49,-

GORI 505 Transparent Olie

GORI 505 Transparent Træbeskyttelse (tidligere kaldet GORI 88 Transparent Træbeskyttelse) er et sikkert valg til at pleje dit udendørs træværk, samtidig med at det naturlige look bibeholdes. GORI 505 er en træbeskyttelse, der trænger dybt ind i træværket og derved hæmmer angreb fra skimmel og sænker træets naturlige nedbrydelsesproces. Et produkt som dette er altså en rigtig god investering, der med garanti vil forlænge træets levetid markant og sørge for, at det holder sig sundt.

Den transparente træbeskyttelse er velegnet til forskellige typer træværk, både nyt og tidligere behandlet træ. Køber du en farveløs olie som GORI 505, vil behandlingen fremhæve træværkets naturlige nuancer og konturer, hvilket nemt kan forsvinde, hvis du vælger en dækkende træbehandling. Samtidig får træet den nødvendige beskyttelse og pleje, der gør det særdeles modstandsdygtigt og giver det nyt liv. Der vil med garanti gå mange år, inden træet skal have ny træbeskyttelse, hvis du behandler dit træ med GORI 505. Det er altså en rigtig god investering til at holde træet sundt. GORI 505 kan med fordel anvendes til at beskytte hegn, garager, facader og lignende og udmærker sig særligt ved brug på lodrette overflader såsom vinduer og døre.

Forlæng træets levetid med oliebaseret træbeskyttelse

Oliebaseret træbeskyttelse som eksempelvis GORI 505 Transparent Træbeskyttelse kan sagtens anvendes til nyt træ, men generelt vil det egne sig bedst til slidt eller porøst træværk, som en vejrbidt træterrasse eller vindueskarm, da det trænger dybt ind og mætter træværket. Oliebaseret træbeskyttelse gør porøst træ modstandsdygtigt i lang tid endnu og er altså det mest effektive våben mod yderligere nedbrydning af træet. Derudover tørrer den oliebaserede beskyttelse hurtigt ved høj luftfugtighed eller lave temperaturer, hvilket betyder, at det egner sig til anvendelse uanset sæsonen.

Det kan være tidskrævende at behandle sit træværk, men det er bestemt investeringen værd. Ved at vælge transparent træbeskyttelse her får du ikke kun et stykke særdeles modstandsdygtigt træværk, men samtidig et slutresultat, der får et rigtig flot udseende. Produktet farver ikke, men fremhæver i stedet træets flotte åretegninger og strukturer. På den måde vil det færdigbehandlede træ bevare sit sunde og naturlige look, hvilket uden tvivl vil pynte på det projekt, du arbejder på.

Anvendelse af GORI 505 Transparent Træbeskyttelse

Når du skal behandle dit træ med GORI 505, vil dit slutresultat i høj grad afhænge af dit forarbejde. Derfor er det en god idé at forbehandle træet først, hvilket typisk sker ved en grundig rengøring af træet, samt afslibning af skimmel, alger eller andre belægninger. Herefter kan du med fordel grunde træet mod svamp og råd ved at male med en vand- eller oliebaseret grunder, såsom GORI 11 Transparent Grunder eller GORI 22 Transparent Grunder. Når træet er klar til selve behandlingen, kan du påføre 2-3 lag GORI 505 i retning med træfibrene og lade det tørre. Efterfølgende skal du huske jævnligt at rengøre din træfacade, og tjek også træet jævnligt for at finde ud af, om det har behov for yderligere efterbehandling.

Her på siden forhandler vi masser af forskellige slags træbeskyttelser fra GORI til dit udendørs træværk, og du kan samtidig finde en lang række grundere, belægningsfjernere og meget mere til altid lave priser. Vi forhandler GORI 505 Transparent Olie i to forskellige størrelser, enten 2,5 l. eller 5 l., og der går ikke mere end to hverdage, fra at du har lavet din bestilling, og til at produktet ligger klar til afhentning i din nærmeste pakkelevering.  

Den er speciel velegnet til dimensionsstabilt træ som vinduer og døre. Kan påføres med pensel eller GORI påføringsmaskine. Ved vedligeholdelse af transparante farver kan farveløs blandes med farvet i forholdet 1:1, så bliver træet ikke mørkere end før.

Find flere produkter i kategorien træbeskyttelse her.

80505-00100-13

Produktinformation

Anvend til
træ
Egenskaber
transparent

Specifikke referencer

ean13
8716242880288
mpn
80505-00100-13
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up