• 1-2 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden 2 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? så send gerne en E-mail eller RING 76 30 16 00
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 300,- / Ordre under koster fra kr. 39,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Gori 2i1 Transparent

GORI GORI

Ny

På Lager

Til overfladebeskyttelse af udendørs træværk og til porefyldende grunding i samme produkt. Den modvirker revnedannelse og hæmmer skimmelangreb. Er velegnet til enkel vedligehold og sugende overflader. Er ikke egnet til gangarealer. Ved tidligere behandlede overflader, som er meget sugende, kan GORI 2in1 anvendes til at mætte overfladen, og dermed danne en god bund for den efterfølg. beskyttelse.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve
Størrelse

399,00 kr

med Moms

499,00 kr med Moms

Produktet fylder op i træværket og forbedrer vedhæftningen for efterfølgende træbeskyttelser. Træværket skal være grundet med GORI 11 eller GORI 22 mod råd og svamp inden behandling med GORI 2in1. Dog skal vandfast krydsfiner ikke grundes mod råd og svamp idet der er risiko for, at produktet opløser limen i pladerne. Vandfast krydsfiner grundes derfor med GORI 2in1 inden opsætning. GORI 2in1 kan derudover anvendes som slutbehandlingsprodukt til mindre projekter som stakit eller lignende, hvor du ønsker en hurtig og nem løsning. GORI 2in1 anbefales ikke som slutbehandlingsprodukt til større projekter som facader, idet produktet har en kort holdbarhed.

Anvend tiltræ
Anvend tilhegn
Egenskaberalkyd
Egenskabertransparent

TRÆBESKYTTELSE GORI

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.