• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Træ & Metal oliemalin gl. 50/ Dekstrem Træ & Metal Halvblank Olie

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Dyrup Træ & Metal oliemaling glans 50 kan anvendes både ude og inde på paneler, døre, karme, vinduer, træmøbler samt grundet jern og metal. Den er klæbefri og har en fin sammenflydning. Den er meget robust og vejrbestandig og har en god dækkeevne. Produktet er overmalbar efter ca 24 timer og berøringstør efter ca 4 timer. UDGÅR! RING FØR BESTILLING

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

399,00 kr

med Moms

699,00 kr med Moms

Dekstrem Træ & Metal Halvblank Olie er vandresistent og kan tones i utallige farver. Den er halvblank og fremstår ekstrem hård. Malingen har en rækkeevne på 10-12 m2 pr liter afhængig af underlaget. Den kan påføres med pensel af naturhår, skumgummirulle eller sprøjte. Den fås i 0,75 og 2,5 liter.

Anvend tiltræ
Egenskaberalkyd

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

TRÆ OG METAL MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.