• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Motip Glasfiberspartel

Motip Motip

Ny

Spartel med fibertråde til spartling af stål-aluminium-træ-beton-polyester mm.

Produktindstillinger

Størrelses Valg

60,00 kr

med Moms

På Lager

Mærket Motip er kendt for deres høje kvalitet, der kendetegner alle deres produkter. Motip har fabrikker i Holland og Tyskland, hvor de producerer aerosoler til hele Europa. Motip har en bred vifte af produkter og er førende inden for blandt andet spartelmasse, bilplejeprodukter og sprayprodukter til problemer på biler, cykler og andre maskiner. Hvis du for eksempel har et stenslag eller bule i din bil, eller båden trænger til en lille reparation, har Motip præcis de produkter, der gør dig i stand til hurtigt og effektivt at opnå et tilfredsstillende og professionelt resultat.


Vi forhandler Motip


Du kan finde et pænt udvalg af Motip her hos BN Farver. Vi har blandt andet en affedter, som er meget effektiv til at fjerne alt slags fedt samt skidt og snavs inden lakering. Derudover har vi en pletforsegler, der med overraskende kraft kan fjerne alle pletter fra fugt, sod, fedt, nikotin, tjære eller fugt. Sidst men ikke mindst har vi forskellige spartelmasser og løsninger til bil, båd og cykel fra Motip. Alle produkterne er kendetegnet ved deres jævne høje kvalitet, der skaffer den private et professionelt resultat for en rigtig god pris.


Hvordan bruger jeg produktet?


Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge dit Motip produkt, eller har du andre gode spørgsmål omkring enten Motip eller vores andre producenter? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 776 30 16 00 eller til simpelthen at komme forbi og besøge os i vores butik i Kolding.

Tilbehør

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.