• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Teknos Hårdtræsolie Gylden

Teknos Teknos

1528268

Ny

På Lager

Teknos Hårdtræsolie Gylden er en god indtrængende olie, der supplerer træets naturlige olier, og som beskytter overfladen og modvirker svindrevner og kastning. Træolien blokerer for fugtoptagelse og fremhæver træets naturlige glød og struktur. Efter optørringen er olien uskadelig over for planter. Olien er kun til udendørs brug.

Flere detaljer

525,00 kr

med Moms

Olien har en rækkeevne på 5-10 m2 afhængig af træets struktur og sugeevne. Produktet kan påføres med pensel.

Teknos er kendt som en af Europas førende leverandører af industriel overfladebehandling. Teknos har desuden en stærk position på markedet for maling til både private og professionelle håndværkere. Det skyldes, at Teknos produkter har en høj kvalitet tilfælles, der sikrer et professionelt resultat hver gang. Teknos har nemlig stort fokus på stor teknisk viden samt fortsat forskning og udvikling, sådan at produkterne hele tiden er den bedste version af dem selv. Derfor er man med Teknos altid sikker på at få noget for pengene. Har man et gør-det-selv projekt foran sig, kan det derfor i mange tilfælde betale sig at tage et kig på Teknos’ produkter.


 Produkter fra Teknos


Hos BN Farver kan du finde de populære overfladebehandlingsprodukter fra Teknos. Trænger dit træ til en kærlig hånd, er Teknos det oplagte valg. Hos BN Farver finder du nemlig forskellige overfladebehandlinger til træværk og forskellige andre materialer. Produkterne kan bruges både inden- og udendørs, og alle sikrer de en god holdbarhed og beskyttelse af underlaget. Med Teknos er du sikret en god vedhæftning, en slidstærk og robust overflade samt hurtigtørrende egenskaber. Det betyder, at du med Teknos får både brugervenlighed og kvalitet af produktet i ét. Det gør det nemt for dig at opnå et professionelt resultat for kun en brøkdel af pengene. Ved fc at holde dit træværk ved lige jævnligt, kan du forlænge holdbarheden og den samlede levetid gevaldigt. Derfor kan det godt betale sig at tage et ekstra kig på vores produkter fra Teknos.


Brug for mere info?


Har du lyst til at høre mere om Teknos eller måske se produkterne i virkeligheden? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding, hvor vores medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål. Det gælder også for spørgsmål, der vedrører andet end vores Teknos produkter. Alternativt kan du også chatte med os her på siden eller ringe til os på 76 30 16 00, hvor vi også altid ser meget frem til at høre fra dig. 

TEKNOS UDE

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.