• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

SPRAYLAK

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer

Skal du bruge spraylak, finder du et stort udvalg her hos BN Farver. Vi har spraylakker i mange forskellige farver, så du er sikker på at få lige præcis den farve, som du skal bruge. Derudover har vi også klarlakker, der bruges til at mattere eller give ekstra glans oven på fx tidligere spraymaling. Fordelen ved spraylak er, at det er nemt at komme til og lægge lakken flot, når man bruger den smarte dåse. Skal du bruge spraylak, finder du derfor det helt rigtige produkt hos os.

Forhandler af maling og malingsartikler

Hos BN farver anser vi os selv som eksperter inden for maling og malingsartikler. Vi har været i faget i mange år og har en indgående kendskab til de forskellige produkter på markedet. Derfor er du altid sikret det bedste og mest opdaterede udvalg, når du handler hos os. Vi går meget op i kvalitet, og det vil du også se, hvis du gør brug af vores spraylak. Vores spraylak er nemlig ikke kun nem at bruge, men lægger også et flot finish og afslutter opgaven til perfektion.

Brug for spraylak?

Hvis du har brug for en spraylak, kan du altid købe et af vores gode bud på den perfekte spraylak i vores webbutik. Men du er også altid meget velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding, hvor vi kan vise dig produkterne og vejlede dig til det rigtige køb, alt efter hvad din opgave består i. Du kan også altid ringe til os på telefon 76 30 16 00.

SPRAYLAK

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.