• 1-2 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden 2 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? så send gerne en E-mail eller RING 76 30 16 00
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 300,- / Ordre under koster fra kr. 39,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Acrylfuge Hvid 300 ml

Dyrup Dyrup

6036-800-90

Ny

På Lager

Dyrup Acrylfuge Hvid anvendes udendørs og indendørs omkring vinduer til udfyldning af revner, pladesamlinger, rørgennemføringer m.m. Den er særdeles velegnet på flader som f.eks. eloxeret aluminium, behandlet træ, beton, mursten, glas m.m. før grundbehandling. Fugemassen er endvidere velegnet til lydfuger. Den kan også anvendes på glas, træ, beton, mursten, aluminium mm. uden brug af primer.

Flere detaljer

25,00 kr

med Moms

34,00 kr med Moms

Fugemassen tåler ikke konstant vandpåvirkning og bør overmales ved udendørs brug. Den er lugtsvag, tåler fugebevægelser op til */- 10% og den er klæbefri efter ca. 20 minutter. Fugemassen påføres med hånd- eller trykluftpistol. Meget porøse flader primes med en opløsning 50% acrylfugemasse og 50% vand.

Anvend til træ
Anvend til mur
Anvend til puds
Anvend til beton og gasbeton
Anvend til fuge

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

SPARTEL- OG FUGE PRODUKTER

Miljøvenligpakning
Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.