• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Protox Skimmel

Ny

 Protox Skimmel er effektiv til forebyggelse mod angreb af skimmelsvamp. Det kan bruges ved kuldebroer i boligen, på fugtige bygningsdele/bygningsmaterialer, tagspær og tagfiner, fugtige og uisolerede kældervægge m.m. Kort sagt til emner, der periodevis bliver våde.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelses Valg

168,00 kr

med Moms

199,00 kr med Moms

Indendørs

Inden der behandles med ProtoxSkimmel indendørs bør overflader afrenses, så de er mindst lige så rene som overflader, der ikke er angrebet af skimmelsvampe. Såfremt der allerede er opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, bør den angrebne overflade desinficeres ell. nedvaskes med HYSAN® inden påføring af ProtoxSkimmel. Eventuelt kombineres med mekanisk afrensning som isafrensning, sandblæsning, fræsning eller lign.

Udendørs

Det kan anvendes til at forebygge og bekæmpe misfarvning på træ, fliser og trædæk på både.Efter brug af ProtoxSkimmel udendørs, skal der efterbehandles, når emnet er tørt. Det bør ske inden for en måned. Der benyttes en pigmenteret og vandafvisende overfladebehandling.

Efterbehandling

Efter brug af ProtoxSkimmel kan der behandles med de fleste overfladeprodukter. Det er dog brugerens eget ansvar at afprøve produktet til den konkrete opgave.

Protox Skimmel er nem at benytte - kan påføres med pensel, sprøjtning eller dypning.

RENGØRING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.