• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Besma Antialgin 10

Besma Besma

Ny

På Lager

Besma Antialgin 10 er en rensevæske til træ, fliser, murværk m.v., som også er effektiv til tagrens. Det anvendes til desinfektion af rengjorte emner som rørledninger, maskiner, kar, hylder, redskaber, borde, transportbånd, fiskenet, emballager og tekstiler. Antialgin 10 kan bruges som belæsningsfjerner på tage, fliser, murværk m.v., når disse skal afrenses.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelse

61,00 kr

med Moms

Besma er en producent af rensevæsker og rengøringsmidler til mange forskellige rense- og affedtningsformål. Besma er kendt for den høje kvalitet, der kendetegner deres produkter, samt deres store fokus på miljøet. Det er nemlig et Besmas vigtigste mål ikke at belaste miljøet mere end højst nødvendigt med deres rengøringsartikler. Derfor er Besma ikke kun godt et valg for den, der ønsker sig en effektiv rengøring, men også for den, der samtidig ønsker at gøre noget godt for miljøet og vores omgivelser.


 


Miljørigtig rengøring til gode priser


Hos BN farver kan du finde Besmas gode rengøringsprodukter. For en god pris kan du få en rensevæske til træ, fliser, murværk m.v., der desuden er effektiv til tagrens. Den kan også bruges til desinfektion af mange forskellige emner, ligesom den kan bruges som belægningsfjerner på tage, fliser og murværk, når disse skal afrenses. Og ikke nok med en effektiv rengøring og desinfektion, får du med Besmas rensevæske også et produkt, der er udarbejdet med henblik på en lav belastning af både miljøet og de nære omgivelser. Der er altså mange fordele ved Besmas rengøringsprodukter.


 


Mere om Besma


Vil du vide mere om Besma? Så står vores medarbejdere altid til rådighed. Du er altid mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Kolding eller til at ringe til os på telefon 76 30 16 00 for at få en snak. 

RENGØRING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.