RADIATORMALING

Radiatormaling - Køb maling og spray til radiatorer | bnfarver.dk

En radiator er kønnest, når den er velholdt, og malingen er pæn. Mange vælger at male deres radiatorer samtidig med deres vægge, så man er sikker på, de er samme farve. Men man kan ikke bruge den samme maling til radiatoren som til væggen, for man risikerer, at varmen fra radiatoren gør malingen gullig med tiden.
Hvis man ønsker at kønt resultat til radiatoren, skal man derfor gå efter maling, der er helt specielt beregnet til netop den opgave.

Vi tilbyder radiatormaling

Hos BN Farver kan du finde et udvalg af radiatormaling i højeste kvalitet. Vi har lige præcis den maling, du skal bruge til din radiator, uanset hvilket rum der er tale om. Vi har også maling til forskellige typer af radiatorer. Vi har nemlig flydende radiatormaling til dig, der har en nydere model med en plan overflade, som kan påføres med pensel eller rulle. Til dig med en radiator af ældre dato med lameller og riller, hvor det kan være svært at komme til med flydende maling, har vi radiatormaling på spray. På den måde kan du hurtigt få dækket de ellers ufremkommelige steder. Hos BN Farver finder du kort sagt den radiatormaling, som du skal bruge.

Besøg os i butikken

Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik i Kolding. Her kan du høre mere om vores radiatormaling, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige variant. Du kan også altid ringe til os på 76 30 16 11 og høre mere.

Kan man male radiator med almindelig maling?

Nej, man kan ikke ikke bruge almindelig maling til at male radiatoren med. Malingen skal kunne holde til varme temperaturer, og derfor er det bedst at bruge speciallavet radiatormaling.

Hvornår må man tænde radiator efter maling?

Hvis du maler med pensel kan du tænde din radiator når du er færdig med at påføre malingen, mens at radiatoren skal være varm hvis du bruger spraymaling til at male med.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up