• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

OPRYDNINGSSALG

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Dyrup Acryl Plast Gl. 05
  6161

  Denne Akryl Plast vægmaling glans 5 er beregnet til indendørs brug på mursten, puds, beton, letbeton og træfiberplader og lignende. Den er mat med en god vedhæftning og dækkeevne. Malingen Giver en flot flad overfladestruktur med gode reparationsegenskaber. Den er meget velegnet til kontorer, opholdsrum hvor der stilles krav om både æstetik og...

  Spar 50%
  Mere 531,00 kr
 • Dyrup Acryl Plast Gl. 07
  6175

  Denne Akryl Plast vægmaling Glans 7 er beregnet til indendørs på mursten, kalksten, puds, beton, letbeton og træfiberspånplader o.lign. Den er ligeledes velegnet på tapet og som slutbehandling på hessian, glasvæv m.m.  Den er mat med en god vedhæftning og dækkeevne. Malingen er overmalbar efter ca 2 timer og berøringstør efter ca 1 time. 

  Spar 50%
  Mere 548,00 kr
 • Dyrup Acryl Plast Gl. 10
  6185

  Denne er beregnet til indendørs brug på vægge af kalksten, mursten, puds, beton, letbeton og træfiberspånplader o.lign. Den er halvmat med en god vedhæftning og dækkeevne. Plastmalingen Giver en flot overfladestruktur med gode reparationsegenskaber. Den er lugtsvag, robust, vaskbar og alkalibestandig.

  Spar 50%
  Mere 585,00 kr

Her finder du mange gode tilbud på spotvarer. Gode varer vi har valgt at sælge til en rigtig god pris. div. Pensler, rullesæt mm.

OPRYDNINGSSALG

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.