MASTON SPRAY

Maston Sprayseal tætner og udfylder lækager og revner. Den giver en fleksibel vandtæt forsegling, der hindrer yderligere fugtindtrængning, rust og korrision. Maston Sprayseal er en meget fleksibel gummi coating, som binder godt på underlaget og sammenbinder forskellige underlag. Sprayen fås i grå, RAL 7015 og sort mat. Glans 0-25.

Denne spray er velegnet til at reparere utætheder ved tag, tagrender, skorsten, båd, ventilationer og havebassin. Sprayen er overmalbar, vandbestandig og har en høj påfyldningskraft. Sprayen kan desuden både bruges ude og inde. Produktet er udviklet til at udfylde revner og huller, uden at man mister den optimale fleksibilitet, selv ved svingende temperaturer og uv-stråling. Sprayen forsegler overfladen meget hurtigt og opbygger et tykt lag, som giver dig mulighed for at sprøjte nok materiale på en gang, uden at spilde tid. Det er vigtigt, at dåsen rystes i min 3 minutter så sprayen bliver blandet ordentligt op, ellers kan man risikere at dysen bliver stoppet eller man får klumper ved påsprøjtning. 

Maston Sprayseal er ekstrem fleksibel, og kan bruges til rigtig mange overflader. Sprayen kan desuden bruges til at tætne revner og lækager på PVC, plast, vinyl, metal og beton samt andre overflader året rundt. 

Se demonstrationsvideo HER

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up