INDENDØRS MALING

Indendørs maling til alle hjemmets flader.

Her finder du indendørs maling til alle hjemmets flader, bla. lofts- og vægmaling, samt et væld af relaterede produkter såsom maling til træværk, vådrum og badeværelse, gulvbehandling, grunder og forsegler, spraymaling og meget andet. Er du på udkig efter et godt tilbud, kan du også spare gode penge her ved at gøre storkøb og bestille større mængder indendørs maling hjem til nedsatte priser.

At male indendørs kan være ret omfattende. Her er det vigtigt, at man bruger den rigtige maling, som den er beregnet til. Den rigtige miljømærket maling kan spare dig tid og arbejde både ved rengøring og vedligeholdelse. Det er også en fordel med hensyn til holdbarhed, idet malingen er udviklet til at beskytte og bevare den specifikke overflade. Der findes mange forskellige indendørs malinger. En kvalitets maling indeholder ofte mere pigment. Derfor vil den gode maling dække bedre og kræve færre lag maling, og du skal bruge mindre indendørs maling.

Når du vælger indendørs maling, skal du afgøre hvor mat eller blank malingen skal være. Den blanke maling er mere hårdfør og smudsafvisende end en mat. Den blanke maling vil reflektere lyset og vil afsløre væggen eller loftets ujævnheder. Maling med høj glans er modstandsdygtig over for fugt, damp og rengøring, og det er derfor hensigtsmæssigt at anvende i køkken og badeværelse. Maling med lav glans bør anvendes i rum, såsom stue, soveværelser og gang, hvor sandsynligheden for fugt, stænk og berøring er mindre. Vægge malet med lav glans bliver matte/halvmatte, hvilket forhindrer genskin, hvorimod vægge malet med høj glans bliver blanke. Loft bør males med loftmaling, som oftest har et lavt lakindhold.

Farver skaber stemning, glæde og udtryk, men det kan være svært at vælge de rigtige farver til hjemmets vægge. Det kan være en fordel at se på hjemmet som en helhed og kombinere farver, som harmonerer med hinanden, når man bevæger sig fra rum til rum. Desuden bør man også overveje diskrete farver på væggene, og derefter tilføje farverige indslag gennem malerier og pyntepuder og lignende boligtilbehør, da det er nemmere at udskifte disse end at male om.

Vi har alt det du skulle mangle indenfor indendørs maling. Vi arbejder med Jotun Dyrup og Teknos indenfor indendørs maling, da de giver den bedste dækkeevne pr. krone. Malingen er produceret med en minimal miljøbelastning og kvaliteten er i top. Vi kan altid hjælpe dig med at finde den maling, som giver dig det bedste resultat, og som er det helt rigtige for dig med hensyn til forskellige egenskaber og farver. Der kan være store forskelle  på indendørs malinger. Vi har en stor viden uanset om du skal bruge væg-, loft-, træ- og gulvmaling. Vi har også et stort udvalg og viden inden for special maling som f. eks. til radiatorer og træpaneler. Tavle-, magnet- og whiteboard maling er også en del af vores indendørs udvalg.

Metal og træ tager anderledes imod maling end vægge gør, og derfor skal malingen være speciel udviklet til at hæfte på disse materialer. For eksempel skal maling til brændeovne være modstandsdygtig over for høje temperaturer, og maling til træ skal kunne klare, at træet ånder.

Vores malinger er miljømærket, hvilket sikrer dig et sundt indeklima og en høj dækkeevne. Gå på opdagelse og find mere information under den enkelte indendørs maling.

Vi står til rådighed med vejledning og rådgivning, så du er sikker på, at du får den rigtige indendørs maling med hjem. Uanset om du mangler inspiration eller ideer, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik eller til at kontakte os på E-mail.

Vi leverer maling i højeste kvalitet til professionelle og gør-det-selv folk. Der er flere af vores væg- og træmalinger, som vi kan tone i lige den farve, som du måtte ønske dig.

Hvilken indendørs maling skal jeg vælge ?

Udvalget af indendørs maling er utrolig stort, og vi har valgt at arbejde med Dyrup og Teknos indendørs maling, da det er de 2 mærker som giver den bedste dækkeevne pr krone. Når du skal male indendørs, gælder det om at finde den rigtige maling. Der er nemlig stor forskel på udendørs- og indendørs maling, ligesom der også kan være stor forskel på forskellige indendørsmalinger. At male indendørs kan nemlig være mange ting – både væg-, loft-, træ-, gulv- og radiatormaling. Her er det vigtigt, at man vælger lige den maling, der er beregnet til det, den skal bruges til. Ved at vælge den rigtig maling gør man rengøring og vedligeholdelse nemmere for sig selv, idet malingen så er udviklet til at beskytte og bevare den specifikke overflade.

Hos BN Farver har vi altid lige den maling, du skal bruge. Vi har et stort udvalg af indendørs maling med forskellige egenskaber og farver. Vi har også et stort sortiment af specialmaling, som er maling til fx radiatorer og træpaneler. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde den maling, der skaffer dig det bedste resultat.

Råd & Vejledning til indendørs maling

At vælge den rigtige indendørs maling kan være lidt af en jungle. Vi har hos BN Farver mange års erfaring i malerfaget, og derfor kan vi også give den rigtige hjælp, når det kommer til at vælge maling. Vi står nemlig gerne til rådighed med vejledning og rådgivning, så du er sikker på at få den helt rigtige indendørs maling med hjem. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik eller til at kontakte os på E-mail.

Hvor meget maling skal du bruge?

Det vil oftest fremgå på malingen du køber hvor meget det dækker, men som tommelfinger regel kan du regne med, at 1 liter vægmaling dækker omkring 8 til 10 m2, og loft maling dækker omkring 6-8 m2. Samtidig skal du huske at du ofte skal male 2 gange for at sikre en god kvalitet.

Hvad er vigtigt, når du skal male indendørs?

Sørg altid for, at du inden start kigger væg, karme og andet igennem for skader og fejl, og få dem fikset. Herefter er det en god ide at rense med grundrens, så det ikke er noget der kan skabe problemer for malingen.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 67 varer.

Viser 1-20 af 67 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up