• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Træ & Metal Ekstra Dækkende GL. 25/ Dekstrem Træ & Metal Halvmat

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup Træ & Metal ekstra dækkende glans 25 anvendes på inden- og udendørs træværk som døre, karme, paneler, vinduer og træmøbler samt grundet jern og metal. Den er ekstrem slidstærk og vaskbar og har god dækkeevne, 8-10 m2 pr. Ltr. Den er hurtigtørrende og lugtfri. Den fås i standardfarven hvid & S0502Y. Malingen er fyldig, har flot sammenflydning og er klæbefri. Kan kun tones i lyse farver.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

399,00 kr

med Moms

699,00 kr med Moms

På Lager

Kan tones i lyse farver.

Indendørs træværk grundes med Dyrup Trægrunder - Vand eller Olie. Udendørs træ som er nyt eller barslidt grundes med træimprægnering efterfulgt af Dyrup Spærregrunder for at sikre mod gennemslag fra træindholdsstoffer. På store overflader som f.eks. døre, kan den fortyndes med 10-20% vand efter behov. Malingen kan påføres med pensel med syntetiske børster, filtrulle eller sprøjte.

Anvend til møbel
Anvend til metal
Anvend til panel
Anvend til træ

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

INDENDØRS MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.