• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Træ & Metal Ekstra Dækkende GL. 25

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup Træ & Metal ekstra dækkende glans 25 anvendes på inden- og udendørs træværk som døre, karme, paneler, vinduer og træmøbler samt grundet jern og metal. Den er ekstrem slidstærk og vaskbar og har god dækkeevne, 8-10 m2 pr. Ltr. Den er hurtigtørrende og lugtfri. Den fås i standardfarven hvid & S0502Y. Malingen er fyldig, har flot sammenflydning og er klæbefri. Kan kun tones i lyse farver.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

399,00 kr

med Moms

729,00 kr med Moms

På Lager

Kan KUN tones i lyse farver.

Indendørs træværk grundes med Dyrup Trægrunder - Vand eller Olie. Udendørs træ som er nyt eller barslidt grundes med træimprægnering efterfulgt af Dyrup Spærregrunder for at sikre mod gennemslag fra træindholdsstoffer. På store overflader som f.eks. døre, kan den fortyndes med 10-20% vand efter behov. Malingen kan påføres med pensel med syntetiske børster, filtrulle eller sprøjte.

FIND FARVE HER

Anvend til møbel
Anvend til metal
Anvend til panel
Anvend til træ

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

INDENDØRS MALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.