• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Vespox EW-V

Ny

Vespox EW-V er en vandbaseret 2-komp. halvblank epoxymaling. Det anvendes til maling af beton, på tidligere malede overflader, træoverflader, hvor der stilles krav om støvfrie og pæne overflader med god holdbarhed. Vedhæftningen er god til de fleste underlag. Fås i RAL 9010, 3001, 7038 og 9005. 12 kg inkl. hærder.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg

948,00 kr

med Moms

1 500,00 kr med Moms

           G2-Epoxymaling

 • Kemikalieresistens: God resistens mod alkalier, mange syrer samt diverse olier.
 • Slidstyrke: God mod gangtrafik og lettere rullende last.
 • Tæthed/diffusionstæthed: Giver en væsketæt overflade. Diffusionsåben. Z-værdi: 14 (jf. ASTM E 96-99).
 • Vedhæftning: Meget god vedhæftning til beton, træ, keramik, sten og udhærdede epoxylag. Dårlig til plastmaterialer.
 • Generel Information

  Underlag: Overflader, som skal epoxymales, skal være rene og tørre, frie for løstsiddende materiale, cementslam og støv, fedt, olie og andre forureninger. Ny beton skal være minimum 14 dage og udtørret til maksimum 6% fugt (vægt-%). For opnåelse af bedst mulig vedhæftning anbefales slibning eller syrevask. Se venligst vores forbehandlingsbeskrivelse: punkt A4 eller A5.
  Huller, revner mv.: Udbedring af mindre huller, revner mv. kan foretages med Vespox EP Klar tilsat sand.
  Systemets opbygning: Priming/grundmaling udføres med Vespox EW-V (eventuelt fortyndet med op til 10% vand), i den aktuelle farve på det færdige gulv. Topcoat udføres med ufortyndet Vespox EW-V, når første behandling er så tør, at den kan betrædes.
  Lagtykkelse/struktur: Ca. 200 my. Blank overflade.
  Farver: Standardfarverne er hvid ral 9010, sort ral 9005, grå ral 7038, rød ral 3001
  Tørre- og hærdetid: Malingen er støvtør efter 6 – 8 timer, men bør ikke betrædes, før der er gået 24 timer. Malingen er udhærdet efter 5 døgn (ved 20°C).
  Rengøring: Gulvet renholdes ved almindeligt brug ved hjælp af fejning, støvsugning, vådmobning eller med automatisk gulvvaskemaskine.
  Efter behov kan alle normale alkaliske og sure rengøringsmidler anvendes. Stærk syre vil give misfarvning og afskalning. Undgå så vidt muligt at anvende alkaliske grundrensemidler, da disse indeholder natrium- og kaliumhydroxid (kaustisk soda) og natriummetasilikat, som matterer gulvene og gør det vanskeligt at holde dem rene, hvilket igen kræver endnu stærkere rensemidler. Se i øvrigt den generelle rengørings- og vedligeholdelsesvejledning samt vejledning for fugefri epoxygulve.

  Udførelse:


  Påføring:
   Priming – Vespox EW-V fortyndet med op til 10% vand fordeles med rulle eller pensel. Topcoat – ufortyndet Vespox EW-V fordeles ligeledes med rulle eller pensel.

  Forbrug:

  Priming = ca. 0,12 kg/m² fortyndet Vespox EW-V.
  Topcoat = ca. 0,20 kg/m² ufortyndet Vespox EW-V.
  Temperatur: Temperaturen i underlaget og i lokalet bør være over 12°C for at få en god tørring og hærdning af produkterne.
  Luftfugtighed: Bør være under 70% relativ fugtighed. Højere luftfugtighed øger risikoen for en mat og skjoldet overflade.
  Arbejdshygiejne: Vespox EW-V indeholder kun vand som opløsningsmiddel, og derfor er brug af maske ikke påbudt. Hærderen (Bkomponent) er ætsende, og man skal derfor beskytte hud og øjne under arbejdet. Epoxyprodukter kan forårsage overfølsomhed ved
  berøring med huden. Arbejdstilsynets regler for arbejde med polyurethan og epoxyprodukter skal følges.
  Arbejdsmiljø/MAL-kode: 00-5.

GULVMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.