• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Rockidan NM30

Rockidan Rockidan

10130354

Ny

Rockidan NM30 er en 2-komponent vandfortyndbar epoxy væg- og industrigulvmaling. Den anvendes til overfladebehandling af gulve og vægge, hvor der ønskes god slidstyrke og rengøringsvenlighed samt en rimelig kemikalieresistens. Er velegnet til områder med gangtrafik og let gummihjulsbåren trafik f.eks. lager og produktionslokaler, butikker, let industri, sygehuse, landbrug, kældre, altaner mv.

Flere detaljer

1 714,00 kr

med Moms

Forlænget Leveringstid

Sættet vejer 9 kg og fås kun i betongrå.

Rockidan er kendt som leverandør af mange gode produkter til både industrielt og privat brug. Rockidan har specialiseret sig i at finde de bedste produkter på det europæiske marked og forhandle dem til danske virksomheder og privatpersoner. Derfor er produkterne fra Rockidan af en særlig, udvalgt kvalitet. Når der skal skaffes ordentlige resultater, er Rockidan derfor et godt valg.


Stort udvalg af Rockidan


Du kan hos BN Farver finde et udvalg af Rockidan produkter, der kan hjælpe dig med at skaffe gode resultater til dit byggeprojekt eller -opgave. Hos os finder du grundere, heriblandt ”haftprimeren”, der kan anvendes både inde og ude på mange forskellige underlag. Vi har også en grunder fra Rockidan, der er specielt målrettet træ og gipsplader. Naturligvis fører vi også Rockidans stærke væg- og industrigulvmaling, der er velegnet til industrien, hvor malingen skal kunne modstå en del i form af slid og gangtrafik. Uanset hvad du skal bruge et produkt til, finder du hos BN Farver den rigtige løsning med Rockidan. Rockidans produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet og brede brug, så hvis du skal bruge grundere eller en maling, der kan tåle lidt af det hele, er Rockidan et oplagt valg.


I tvivl?


Hvis du er i tvivl om, hvad Rockidan skal bruges til, eller hvilket produkt du skal vælge til din opgave, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er derfor altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller til at ringe til os på telefon 76 30 16 00.

GULVMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.