• 1-2 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden 2 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? så send gerne en E-mail eller RING 76 30 16 00
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 300,- / Ordre under koster fra kr. 39,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Hagmann Gulvmaling 1K

Hagmans Hagmans

Ny

På Lager

Hagmann Gulvmaling er en 1-komp. vandbaseret polyuretan/akrylbaseret gulvmaling. Den er beregnet til betonflader ude og inde, og kan også bruges på træ eller fiberplader. Den er gulningsbestandig og fugtgennemtrængning. Hvis underlaget er lavet af træ, kan den kun anvendes indendørs. Da den har gode difussions-egenskaber, er den praktisk på terrængulve. Produktet har en glansgrad ca. 40. 

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve
Størrelse

599,00 kr

med Moms

859,00 kr med Moms

Malingen er først og fremmest udviklet til maling af betonoverflader, gulve og vægge. Den kan også anvendes på indendørs overflader af træ eller fiberplader. Malingen er let anvendelig, slidstærk og diffusionsåben. Den har gode lys- og glansbestandighed. Den er desuden vandopløselig og baseret på polyurethan/akryl. Produktet kan påføres med pensel eller rulle. Den bør påføres i 2 lag. Ved grunding på sugende underlag kan malingen opspædes med 20% vand. Sørg for en god ventilation. Ved luftfugtighed over 85% kan overfladen blive mat og skjoldet.

Anvend til gulv

GULVMALING

Miljøvenligpakning
Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.