• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dekstrem Gulvmaling Olie / Dyrup Gulvmaling Ekstra Dækkende 50 Halvblank

Dyrup Dyrup

Ny

Dekstrem Gulvmaling Olie er beregnet til trægulve samt tørre og velafhærdede betongulve. Den tåler vandpåvirkning og er ekstrem vaskbar. Den er meget hård, ekstrem slidstærk og smudsafvisende. Må kun anvendes på betongulve, der er mindst et år gamle, da den ikke er alkalibestandig. Malingen har en ekstra god dækkeevne, er vandresistent og giver en halvblank overflade.

FIND FARVE HER

 

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

589,00 kr

med Moms

Ikke På Lager

Dekstrem Gulvmaling Olie er særlig velegnet til kældre og bryggers samt udendørs på betonoverflader som f.eks. altangulve og trapper. Produktet er ikke egnet til grundvandspåvirkede gulve samt på gamle oliemalede og lakerede gulve med f.eks. fernislak og bonevoks. Produktet kan påføres med pensel eller glatrulle. Malingen er berøringstør efter 1 time og overmalbar efter 4 timer. Det har en rækkeevne på ca 13 m2 pr liter afhængig af underlaget.

Anvend til gulv
Egenskaber alkyd

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

GULVMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.