• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Spærrende Hæftegrund 09

Dyrup Dyrup

6280-800-14

Ny

Dyrup Spærrende Hæftegrund 09 er velegnet til vægge og lofter med skjolder af vand og nikotin, samt træværk med risiko for gennemslag af sømhoveder og fra træindholdsstoffer. Den er også velegnet som hæftegrunder på galv. jern, kobber, pvc og zink. Malingen kan anvendes både inde og ude, og den har gode hæfteegenskaber. Malingen binder vandopløselige farvestoffer og så er den lugtsvag.

Flere detaljer

1 099,00 kr

med Moms

1 679,00 kr med Moms

På Lager

Produktet indeholder 10 liter og kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Den har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget og temperaturen. Hvis man ønsker en maksimal spærrende effekt, må malingen hverken tones eller fortyndes.

Egenskaber spærrende
Egenskaber grunder

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

GRUNDMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.