• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Microdispers

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup Microdispers kan anvendes som grunding til forankring af sugende og let smittende overflader inde og ude. Murgrunder som kan bruges til beton, puds, letbeton, gips, gipsbeton, eternit, sandspartel og fiberplader. Er tilført farve for at det er lettere at se, hvor lang man er nået. Produktet er berøringstør efter 30 min og overmalbar efter 2-3 timer. Det fås i 5 og 10 liter.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelses Valg

259,00 kr

med Moms

399,00 kr med Moms

På Lager

Produktet er desuden velegnet som støvbindende behandling på betongulve. Det er tixotropisk og indeholder blåt røbestof. Det har en rækkeevne på 5-10 m2 pr liter afhængig af underlaget. Murgrunderen er vandig og lugtsvag under påføring og lugtfri efter optørring. Påføring kan ske med pensel eller rulle og kan evt fortyndes med vand 1:1 afhængig af bundens sugeevne. Må ikke stå blank i overfladen.

Egenskaber grunder

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

GRUNDMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.