GORI ædeltræ

Gori 107 ædeltræ olie

149,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

Dette produkt er beregnet til udvendig overfladebeskyttelse af lodrette flader af eksotisk træ som teak, mahogni, merbau og nyatoh m.m.
Det fremhæver træets naturlige glød og hæmmer angreb af skimmel.
Det beskytter mod vejrets påvirkninger og hæmmer angreb af skimmel. Eksotisk træ grundes ikke mod råd og svamp. 

På lager
Fragt fra kun 49,-
Str.
Antal

HAR DU SPØRGSMÅL ?
HAR DU SPØRGSMÅL ?

Skriv på webshop@bnfarver.dk

AFHENT GRATIS
AFHENT GRATIS

I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15

1-3 DAGS LEVERING
1-3 DAGS LEVERING

Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage

BILLIG FRAGT
BILLIG FRAGT

Fragt fra kun kr. 49,-

Gori 107 Ædeltræ Olie

Det danske klima kan være hårdt mod de trækonstruktioner, som vi har stående udendørs. Derfor har vi hos BN Farver et stort udvalg af GORI-produkter, som er blandt markedets bedste til at beskytte træet. Denne specialolie GORI 107 Ædeltræ Olie er beregnet til udendørs træværk og især de lodrette overflader, der består af eksotisk træ:

  • Teak
  • Mahogni
  • Nyatoh
  • Merbau og lignende.

 

Olien er transparent og er dermed med til at bibeholde det unikke udseende, som det træ, du har valgt, besidder. Derudover er oliens beskyttende natur med til at hæmme angreb af skimmel i træet, ligesom den gør træet modstandsdygtig over for vind og vejr. Alt i alt giver denne olie træet mulighed for at vedholde sin naturlige glød og sine unikke linjer og strukturer. Eksotisk træ, som denne olie egner sig til, grundes ikke mod svamp og råd.

 

Denne GORI-træbeskyttelse, navngivet GORI 107 Ædeltræ, hed tidligere blot GORI Ædeltræ. Navneændringen har dog ikke ændret ved produktets stærke kvaliteter og giver dermed stadigvæk træet en længere levetid.

 

Rækkeevne og tørretid for denne GORI 107 Ædeltræ

Denne GORI 107 Ædeltræ Olie har nogle helt unikke egenskaber, som gavner dine lodrette træoverflader. Hos BN Farver har vi desuden en lang række andre GORI-produkter til andre formål. Eksempelvis har vi GORI-vinduesmaling, trægrunder og GORI-træterrasseolier med eller uden farvedækning.

 

For bedst mulig effekt af denne GORI 107 Ædeltræ skal man huske, at træet efter behandling først er overmalbart efter cirka 24 timer. Derudover er tørretiden, før den er berøringstør, på cirka 4 timer. Påførsel af olien sker med pensel, og overskydende olie fjernes med en fnugfri klud efter 15 til 30 minutter.

 

Rækkeevnen for GORI 107 er 5-12 kvadratmeter per liter. Rækkeevnen varierer alt efter underlagets sugeevne. Grundlæggende kan man regne med, at ru træ tager 5-7 kvadratmeter per liter, mens høvlet træ tager 10-12 kvadratmeter per liter.

 

Køb GORI hos BN Farver, uanset hvilket træværk du har

GORI er markedets bedste inden for transparente olier, vinduesmaling, terrasseolier og træbeskyttelse generelt. Derfor gælder det blot om at finde det helt rette GORI-produkt til dit projekt. Denne GORI 107 er til bestemte træsorter og er en specialolie til lodrette overflader, men hos BN Farver finder du et bredt udvalg af muligheder. BN Farver har udover det yderst populære GORI 88 også olier og malinger til havemøbler, der er hurtigtørrende, og som er i mat farve, eller som blot er grundet. Det rette valg afhænger af dit projekt.

 

Alle produkterne fra GORI, som du finder her hos BN Farver, sikrer dit træ den bedste behandling. Det handler om at få det bedste ud af dit træ, uanset om det skal males eller blot beskyttes med en transparent olie. For et godt GORI-tilbud kan du derfor med fordel handle her.

Produktet kan påføres med pensel. Aftør overskydende olie med en fnugfri klud efter ca 15-30 minutter.
Husk at læse nedenstående særligt om specielle olier.

80107-60040-3

Produktinformation

Anvend til
træ
Egenskaber
alkyd
transparent

Specifikke referencer

ean13
8716242879589
mpn
80107-60040-3
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up