• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

GORI DÆKKENDE TRÆBESKYTELSE

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer
 • Gori Haveprojekter
  80628

  Gori Haveprojekter findes i seks farver, som vi har nøje har udvalgt i samarbejde med indretningsekspert og boligstylist, Camilla Høeg, men den kan også tones i netop den farve, du drømmer om. 0,75 L.

  Spar 26%
  Mere 124,00 kr
 • Gori 616 dækkende mat vandig (tidl. Gori 99 Mat)
  80616 90778 Gori99mat

  Gori 616 dækkende mat anvendes udendørs til nyt og tidligere behandlet træværk. Den er velegnet til nyt træ som gavle, facader, udhæng m.m. Produktet giver en ekstrem lang beskyttelse mod vejrets påvirkninger og ekstra beskyttelse mod skimmel og belægninger. Den er vandbaseret og har en holdbarhed på op til 15 år. FIND FARVE HER

  Spar 30%
  Mere 696,00 kr
 • Gori 612 dækkende vandig (tidl Gori 99 ext. dæk)
  80612 90776 Gori99

  Gori 612 anvendes til nyt og tidligere behandlet træ udendørs, og tryk- og vacumimprægneret træ. Den er vandafvisende og drypper minimalt. Er uv-resistent og superdækkende. Er velegnet til facader, gavle, udhæng m.m. Er særlig velegnet til nyt træværk. Den er ideel til farveskift - selv fra mørke til lyse farver. Den beskytter mod vejrliget og hæmmer...

  Spar 40%
  Mere 598,00 kr
 • Gori 606 dækkende vandig (tidl Gori 100 Adv)
  80606 90850 Gori100

  Dette produkt er beregnet til udendørs træværk som garage, udhæng, gavle, facader m.m. Er særlig velegnet til tidligere behandlet samt slidt og ældre træværk. Det er en heldækkende træbeskyttelse , som har en god indtrængning og vedhæftning. Den fremhæver træets struktur men skjuler åretegningen. Den giver træet en dekorativ og vejrbestandig overflade, og...

  Spar 40%
  Mere 598,00 kr
 • Gori 608 dækkende vinduesmling (tidl Gori Vinduesmaling)
  80608 90520

  Gori 608 vinduesmaling dækkende anvendes til ud- og indvendig side af yderdøre og vinduer, som er grundede, vacumimprægnerede eller tidligere malebehandlede. Malingen giver en god vedhæftning også på tidligere behandlede overflader. Malingen har en god strygbarhed, flyder godt og er let at påføre. Den er hurtigtørrende og kan tones i alle nuancer og giver...

  Spar 35%
  Mere 389,00 kr
 • Gori Prof. Advance Superdækk.
  2938 2940

  Dette produkt er kun til behandling af nyt træværk, (også til tryk- og vacuumimprægneret) og til tidligere behandlet træværk. Vinduer og yderdøre kan behandles på både ud- og indvendig side. Er ikke velegnet til gangarealer. Produktet har op til 10 års holdbarhed, tillader træet at ånde, og gulner minimalt. Giver en bedre beskyttelse mod skimmel (ny type...

  Spar 37%
  Mere 999,00 kr
 • Gori 605 dækkende olie (tidl. Gori 88 dækk)
  80605 90883 Gori88

  Til behandling af nyt og tidligere behandlet udendørs træ samt vinduer og yderdøre på ud- og indvendig side. Den hæmmer angreb af skimmel og giver træet en vejrbestandig og diffusionsåben overflade. Anvendes til overfladebeskyttelse af udendørs træ som facader, garager og hegn m.m. Den er oliebaseret og holder i op til 8 år. Sikkerhedsdatablad...

  Spar 25%
  Mere 629,00 kr

GORI dækkende træbeskyttelse

GORI dækkende træbeskyttelse er ideelt til farveskift af udendørs træværk af forskellig art og fås i mange forskellige farver. GORI træbeskyttelse kan bruges til overfladebehandling af alt fra facader og stakit til garager, porte og så videre. Ligeledes kan den bruges til både vinduer og døre, der trænger til en kærlig hånd.

Ud over at GORI dækkende træbeskyttelse ændrer farven på dit træværk, er den også med til at holde træværket velplejet og sundt i længere tid. Udendørs træoverflader skal kunne holde til meget i forhold til vind og vejr, og derfor er det vigtigt, at træet bliver plejet med eksempelvis gode produkter fra GORI. De er med til at gøre, at træet holder sig sundt og pænt i meget længere tid, og derfor er det en god investering at behandle træværket med eksempelvis dækkende træbeskyttelse fra GORI.

De forskellige muligheder med GORI dækkende træbeskyttelse

I udvalget her på siden finder du både oliebaserede og vandbaserede udgaver af GORI dækkende træbeskyttelse, og fælles for dem alle er, at de giver maksimal pleje samt maksimal dækkeevne, og netop derfor kan de bruges til farveskift på udendørs træværk.

Ligesom GORI maling har GORI træbeskyttelse naturligvis en lang holdbarhed, som betyder, at dit træværk holder sig pænt i længere tid selv efter blot en enkelt behandling. Det vil sige, at GORI dækkende træbeskyttelse er drøj i brug, og at der går lang tid, før du behøver at tænke på træbeskyttelse igen, hvis du bruger GORI. Det er kvalitetsbeskyttelse, som gør, at dit udendørs træværk vil holde i meget længere tid og ligeledes vil se pænere ud, da det bliver plejet på allerbedste vis med GORI træbeskyttelse.

Her på siden finder du mange forskellige produkter fra GORI. Du kan naturligvis finde GORI maling i mange forskellige varianter, og derudover kan du vælge imellem et stort sortiment af GORI træbeskyttelse. De kommer i forskellige farver og med forskellige specifikationer. I udvalget her på siden skal der derfor nok være én, der passer perfekt til dine behov og kriterier. Med et stort udvalg at vælge imellem kan du finde lige nøjagtig den form for træbeskyttelse, som passer til dit udendørs træværk, og dermed er du sikker på, at du kan finde den allerbedste løsning.

Køb kvalitetsprodukter fra GORI her på siden

Hvis du alligevel ikke får bestilt det helt rigtige, kan du naturligvis returnere din GORI træbeskyttelse og enten få pengene tilbage eller bytte til et andet produkt, som passer bedre. Når du modtager din forsendelse, kan du prøve produktet af, akkurat som var du i en fysisk butik og derved vurdere, om det er den rigtige GORI maling eller GORI dækkende træbeskyttelse, du har fået fat i. Prisen for forsendelse, når du handler her på siden, er 59 kroner, men hvis du bestiller for over 500 kroner, leveres din forsendelse helt gratis til din nærmeste pakkelevering. Bestiller du for minimum 500 kroner, kan du oven i købet få sendt din pakke direkte hjem til din adresse, uden at det koster dig mere. Produkterne kan selvfølgelig også afhentes i en fysisk butik, hvis det er nemmere for dig.

Hvis du mangler kvalitetsbehandling til dit udendørs træværk, så tag et kig på udvalget her på siden. Med GORI træbeskyttelse er du sikret holdbart og smukt udendørs træværk i mange år endnu, og derfor kan det bestemt betale sig at investere i god træbeskyttelse.

GORI DÆKKENDE TRÆBESKYTELSE

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.