• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

GORI AFRENS

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Gori Trævask
  80003 90152

  Dette produkt er beregnet til udendørs tidligere behandlede overflader. Kan også bruges som universalrengøring. Er effektiv til at fjerne tilsmudsninger som fedt og støv. Kan ikke bruges til kalk og sæberester. Er velegnet og lugter som universal rengøringsmiddel.  Kan påføres med pensel, klud og afsæbningsbørste. Ved daglig rengøring kan den fortyndes...

  Mere 149,00 kr
 • Gori Fjern Belægninger Koncentreret
  80005

  Dette produkt er til alle udendørs træflader som: Træterasser, havemøbler, beklædning og plankeværk. Kan også bruges på mineralske overflader som havefliser, puds og murværk. Det anbefales at fortynde med vand 1:9. Ved kraftige angreb fortyndes med 1:3. Kan påføres med pensel, børste, vandkande og havesprøjte. Må ikke anvendes på akvarier, fuglebade,...

  Mere 44,00 kr
 • Gori Fjern Belægninger Extra
  80007-000-12

  Dette produkt er til udendørs træoverflader f. eks. træterasser, havemøbler, beklædning og plankeværk. Er også velegnet til mineralske overflader f.eks. murværk, havefliser og puds. Den bleger misfarver og fjerner forskellige former for belægninger. Den må ikke anvendes i fuglebade, akvarier, svømmepools og lign. Produktet er klar til brug og skal ikke...

  Mere 161,25 kr

GORI afrens

Trænger nogle af dine udendørs områder til en kærlig hånd? Er det ved at være tid til forårsrengøring af terrassen og havemøblerne? Skal hegnet gøres pænt og rent igen? Uanset hvad projektet måtte være, kan du helt sikkert finde den helt rigtige form for afrens her på siden! Vi forhandler mange forskellige typer GORI afrens til forskellige formål, så der skal helt sikkert nok være en, der passer perfekt til netop dit projekt.

Står du og skal gøre havemøblerne rene efter vinterhi i skuret, kan du finde den helt rette GORI afrens i vores store sortiment. Er det et plankeværk, der skal gøres pænt i stand, kan du også finde et produkt, der passer perfekt, og er det havefliserne eller ligefrem murværket, der trænger til en kærlig hånd, klarer vi også den!

Kort sagt kan du finde GORI afrens til ethvert formål her på siden, og uanset om det er til en grundig, dybdegående rengøring, eller det er til det daglige vedligehold, er der helt sikkert en løsning, der imødekommer dine krav og behov til perfektion.

Giv huset og haven nyt liv med GORI afrens

Det er utroligt, hvad en god hovedrengøring kan gøre ved huset og haven, og derfor er GORI afrens et kærkomment hjælpemiddel. Når vinteren for eksempel har hærget i flere måneder, og forårsblomster endelig begynder at titte frem, er der stor sandsynlighed for, at terrassen kunne bruge lidt ekstra omsorg. Det kan du for eksempel give den ved at bruge en form for GORI afrens enten til træ eller fliser.

På den måde giver du dine udendørsarealer nyt liv, og gør dem klar til endnu en sæson med sjov, leg og grill i haven. I den forbindelse skal havemøblerne naturligvis gøres rene, og her kommer GORI afrens igen ind i billedet. Uanset om det er til en grundig rengøring eller til en mere overfladisk version, kan du finde en form for GORI afrens her på siden, som helt sikkert nok skal få dine havemøbler til at skinne igen.

De mange muligheder med GORI

GORI er kendt for at levere kvalitetsprodukter, som eksempelvis er med til at øge levetiden på dit udendørs træværk. Ud over at det kan være med til at øge levetiden, hvis du benytter en form for GORI træbeskyttelse, kan det også være med til at give nyt liv til eksempelvis din træterrasse. En god GORI grunder lægger et solidt grundlag for en videre behandling, og en GORI maling forandrer dit plankeværk, din garageport eller din yderdør på ingen tid.

Her på siden kan du finde alt inden for GORI maling, GORI afrens, GORI træbeskyttelse og så videre. Fælles for alle produkterne er, at de er helt i top rent kvalitetsmæssigt. Derfor kan du også vide dig sikker på, at produkter fra GORI er en fornuftig investering.

Fragtomkostningerne, når du handler her på siden, er fra 59 kroner, men hvis du køber for over 500 kroner er der fri forsendelse til din nærmeste pakkelevering. Bestiller du for 500 kroner, leverer vi kvit og frit lige til din hoveddør. Når du modtager dit produkt, kan du naturligvis afprøve det, akkurat lige som hvis du stod i en butik, og hvis det så viser sig ikke at være det helt rigtige alligevel, kan du selvfølgelig returnere det. Så får du enten pengene tilbage, eller du kan bestille et andet produkt fra vores store sortiment fra GORI.

GORI AFRENS

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.