FLASKEVARER

Flaskevare | Køb bl.a. voks til teaktræ online her | bnfarver.dk

Alt indenfor flaskevarer såsom terpentin, cellulose eller olier og polering. Find din møbelolie eller møbelvoks her. Bemærk olie til teaktræ og palisanderolie. Nyt liv til dine møbler med olie eller voks.
Terpentin til vask af pensler der er blevet brugt til olie Maling eller til aftørring inden lakering med olie baseret maling. Sprit kan man bruge til forskellige formål, man kan buge det til at polering af vinduer, krom og spejle, man kan også bruge det til at fjerne diverse pletter med.
Der er mange forskellige produkter under denne kategori.
Vi har også flere forskellige midler til overfladebehandling af møbler såsom olie eller voks. Voks kan med fordel bruges på egetræ hvor imod olie er bedre til teak eller fyr. Det hele drejer sig om at få det rigtige produkt til den opgave du er stillet.
Nordicare er et produkt til både behandling og vedligehold. For eksempel opvaske maskine rens til din opvaske maskine, den renser din maskine for fedt og snavs og efterlader en dejlig duft efterfølgende. Der er også Madras rens der renser biologiske pletter af madrassen og efterlader den ren og fin. 
Der er i denne serie også Vaske Maskine Rens, Kogeplade rens og mange andre effektive rensemidler.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 30 varer.

Viser 1-20 af 30 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up