• 1-2 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden 2 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? så send gerne en E-mail eller RING 76 30 16 00
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 300,- / Ordre under koster fra kr. 39,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

FILT

Der er 10 varer.
Viser 1 - 10 af 10 varer
 • 25 Mtr. Dyrup Glasfilt Fin 4403
  4403

  Dyrup glasfilt er beregnet til indendørs i rum på overflader, der skal overmales. Glasfilt giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er let at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære, selv i våd tilstand. Filten skal dobbeltskæres og er let at håndtere omkring hjørner og kanter. 

  Mere 239,00 kr
 • 25 m. Grundet Glasfilt 4405
  4405

  Denne grundede glasfilt anvendes på overflader, der skal males. Den giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er meget let at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære selv i våd tilstand. For at lette opsætningsarbejdet har filten en farvet streg på bagsiden, så man undgår opsætningsfejl.

  Mere 529,00 kr
 • 25 m. Grundet Glasfilt Standard 4415
  4415

  Denne grundede glasfilt anvendes på overflader, der skal males. Den giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er meget nem at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære selv i våd tilstand.

  Mere 479,00 kr
 • 50 Mtr. Glasfilt Plus 35 gr. 8856-22
  8856-22

  Denne glasfilt anvendes som vægbeklædning til loft og væg. Filten er let at skære i, uanset om den er våd eller tør. Filten stikker og drysser minimalt under opsætning. Hvis man har meget sugende overflader, kan de grundes med Dyrup Microdispers. Den er hudvenlig og let at arbejde med, og den er stabil i alle retninger.

  Mere 652,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt Extra 130 gr. 8859-20
  8859-20

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet. Glasfilten giver en flot overflade med miindre malingsforbrug, og den er ideel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Den er åndbar og fugtstabil og helt fri for toksiske stoffer.

  Spar 52%
  Mere 782,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt Superfinish 200 gr. 8856-77
  8856-77

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet med god kvalitet plastvægmaling. Den er idéel til store objekter, der kræver effektiv og rationel arbejdsgang. Glasfilten giver en flor overfladefinish med mindre malingsforbrug. Den er korrekturstabil også efter længere tids kontakt med vandbaseret klæbesystem og er...

  Spar 26%
  Mere 1 199,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt 130 gr. 8856-44
  8856-44

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet. Glasfilten giver en flot overflade med mindre malingsforbrug, og den er ideel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Filten er certificeret i henhold til Øko-Tex standard 100.

  Spar 20%
  Mere 1 299,00 kr
 • 50 mtr. Glasfilt Extra 40 gr. 8859-10
  8859-10

  Denne glasfilt anvendes som vægbeklædning til loft og væg. Filten er let at skære i, uanset om den er våd eller tør. Filten stikker og drysser minimalt under opsætning. Hvis man har meget sugende overflader, kan de grundes med Dyrup Microdispers. Den er hudvenlig, let at arbejde med, og den er stabil i alle retninger.

  Spar 50%
  Mere 349,00 kr
 • Vævgrunder
  2806-800-4

  Denne vævgrunder anvendes kun indendørs i tørre rum til grunding af filt, glasvæv og hessian før maling med plast-, acrylplast eller alkydmaling. Den giver et ensartet overflade, hvilket giver et flot resultat, når du slutbehandler. Grunderen lægger sig over fibrene, flyder godt sammen og efterlader en fin vævsstruktur. Produktet rækker til 3-6 m2...

  Mere 259,00 kr
 • Dyrup Grundet Glasfilt Superfinish 110 g.
  626865

  Dyrup Grundet Glasfilt Superfinish 110 g. er en filt som er forgrundet. Den er ideel til store objekter der kræver effektiv og rationel arbejdsgang, og den har en flot overfladefinish. Den er korrekturstabil også efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbesystem og er yderst fleksibel under opsætning. Rullen måler 1 m. x 50 m.

  Spar 41%
  Mere 699,00 kr

Skal du til at male en rå væg? Så er det en dum idé at male direkte på den rå mur. I stedet vælger man ofte at bruge glasvæv- eller filt. Glasvæv, der har struktur og giver et mønster i væggen, står i modsætning til filt, som i stedet giver en helt glad og pænt jævn overflade. Netop derfor anses filt i dag som en standardoverflade til vægge og lofter, da det giver en hel neutral udseende væg, samtidig med at man beskytter væggen og forlænger holdbarheden på malingen. Derfor er filt helt klart værd at overveje, hvis du står med en rå væg eller loft. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af filt i rigtig god kvalitet.

Gode tilbud på filt

Hos BN farver finder du mange gode tilbud på filt. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi forhandler kun de bedste produkter. Det betyder, at du, når du køber filt hos os, er sikker på et godt produkt. Filt giver din væg en pæn og ensartet struktur, samtidig med at det beskytter underlaget. Når der først er lagt filt, kan du male så mange gange ovenpå, som du har lyst til. I modsætning til for eksempel tapet, hvor det gamle skal tages ned, før noget nyt kan sættes op. Derfor er filt en god standardoverflade at vælge til vægge og lofter. Hos os finder du filt, der er nemt at opsætte og arbejde med, ligesom vores filt også modvirker revnedannelser i malingen. Kort sagt får du med filt fra BN Farver et både pænt og holdbart resultat på vægge og lofter.

Et stort udvalg

Hos os finder du et stort udvalg af filt. Blandt andet har vi både grundet og ugrundet filt, ligesom vi har en vævgrunder til dem, der gerne vil gøre arbejdet selv. Du kan altså få lige den løsning, der passer dig. Vil du høre mere om filt og brugen af den, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller kontakte os på telefon 76 30 16 00.

Information

Miljøvenligpakning
Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.