• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 300,- / Ordre under koster fra kr. 39,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Silikat Facademaling

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Dette produkt er beregnet til mineralske overflader som puds, silikatpuds, kalksandsten, vandskuring samt tidl.  silikatbehandlede overflader. Er også velegnet til ældre facader udført med kalkholdige mørtel og pudstyper. Må kun anvendes udendørs og kun på facader med blødstrøgne og frostbestandige sten samt på udfyldte fuger uden revnedannelser. Giver en god beskyttelse mod svamp, alger og mos.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve
Størrelse

1 879,00 kr

med Moms

2 679,00 kr med Moms

Anvendes udendørs på mineralske overflader, der er grundet med Dyrup Silikat Primer V. Den er difussionsåben og nem at forarbejde og den danner ikke film. Malingen er lugtsvag, og den har en rækkeevne på 5-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Produktet kan påføres med pensel eller rulle. Spanden indeholder 12,5 liter.

Anvend tilfacade

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

FACADEMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.