• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Vinduesmaling

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Kan anvendes på vinduer og yderdøre på både ind- og udvendige sider. Denne vinduesmaling  giver en god vedhæftning også på tidligere behandlede overflader. Underlaget skal være rent, tør, fast bæredygtigt. Den kan tones i et hav af farver og den giver en flot malet overflade. Den er også velegnet til yderdøre, som er grundede eller vacuumimprægneret. Spanden indeholder 2,5 liter.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve
Størrelse

459,00 kr

med Moms

599,00 kr med Moms

Malingen er blockfri (hurtig overfladetørring) og nem at påføre. Vinduesmalingen er lugtsvag og har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget. 2-3 behandlinger skal påregnes. Den kan fortyndes med max. 10% vand. Produktet har en god strygbarhed og kan påføres med pensel eller rulle.

Anvend tildøre

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

DYRUP VINDUESMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.