• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

DYRUP VINDUESMALING

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
Klik på en gruppe for at indsnævre din søgning
 • Dyrup Vinduesmaling
  2950-11000-12

  Kan anvendes på vinduer og yderdøre på både ind- og udvendige sider. Denne vinduesmaling  giver en god vedhæftning også på tidligere behandlede overflader. Underlaget skal være rent, tør, fast bæredygtigt. Den kan tones i et hav af farver og den giver en flot malet overflade. Den er også velegnet til yderdøre, som er grundede eller vacuumimprægneret....

  Spar 23%
  Mere 459,00 kr
 • GORI 608 DÆK. VINDUESMALING (tidl Gori Vinduesmaling)
  80608 90520

  Gori 608 vinduesmaling dækkende anvendes til ud- og indvendig side af yderdøre og vinduer, som er grundede, vacumimprægnerede eller tidligere malebehandlede. Malingen giver en god vedhæftning også på tidligere behandlede overflader. Malingen har en god strygbarhed, flyder godt og er let at påføre. Den er hurtigtørrende og kan tones i alle nuancer og giver...

  Spar 41%
  Mere 349,00 kr

For at holde dine vinduer pæne, er det nødvendigt at give dem en omgang vinduesmaling fra tid til anden. Det gælder for både indendørs og udendørs vinduer, selvom de udendørs, der konstant er udsat for vind og vejr, naturligvis kræver en hyppigere behandling. Vinduesmaling skal være nem at arbejde med, da man rimelig præcist skal kunne lægge malingen omkring vinduet. Samtidig skal den dække pænt og tørre hurtigt, sådan at den ikke klæber, når vinduet lukkes. God vinduesmaling får du hos BN farver.

Dækkende og beskyttende vinduesmaling

Hos BN farver har vi arbejdet med maling og malingprodukter i mange år. Det betyder, at vi har en stor viden inden for vores felt. Det har givet os evnerne til at kunne udvælge de bedste produkter på markedet, som vi så fører i vores egen webbutik. Derfor er du altid sikker på at finde maling af høj kvalitet i vores butik. Vores vinduesmaling er velegnet til anvendelse på både udendørs og indendørs vinduer samt til yderdøre, som er grundede, vacuuminprægnerede eller tidligere malebehandlede. Malingen er meget dækkende og giver en god vedhæftning, også på tidligere behandlede overflader. Vores vinduesmaling tørrer ekstremt hurtigt og er derfor klæbefri, når vinduet lukkes op og i. Desuden kan vores vinduesmaling tones i tusindvis af farver – derfor kan vi fremstille god vinduesmaling i lige den farve, som du behøver. Du kan altså få vinduesmaling hos os, der passer præcist til din facade eller væg. Vores vinduesmaling kan påføres med både pensel og rulle, og den drypper ikke.

Vil du have hjælp?

Det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvilken vinduesmaling man skal vælge. Der kan også være problemer med at finde koden lige til den farve, som man ønsker sin vinduesmaling i. Netop derfor eksisterer vi. Vi har nemlig den erfaring og viden om maling der skal til for at hjælpe vores kunder. Ønsker du rådgivning eller vejledning, står vi derfor altid til rådighed. Du er meget velkommen til at besøge vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00.

DYRUP VINDUESMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.