• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Spærregrunder

Dyrup Dyrup

Ny

Spærregrunder er velegnet til indendørs på vægge, lofter og træ hvor der er risiko for gennemslag fra vandskjolder, nikotin samt andre vandopløselige farvestoffer. Er velegnet til eksotiske træsorter som teak, mahogni, egetræ, rengjorte brandskader og kobberrør. Den kan desuden anvendes udendørs på trykimprægneret og tjærebehandlet træ eller andre træsorter, hvor der er risiko for gennemslag.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelses Valg

94,00 kr

med Moms

169,00 kr med Moms

På Lager

Produktet er hurtigt overmalbar. Den er berøringstør efter ca 30 minutter og overmalbar efter ca 2 timer. Produktet har en rækkeevne på 6-12 m2 pr liter, afhængig af underlaget. Spærregrunderen kan påføres med pensel eller rulle. Den fås i 0,75 og 2,25 liter.

Egenskaber grunder

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

DIVERSE GRUNDERE

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.