GORI 88 dækkende

Gori 605 dækkende olie

999,00 kr.
Inkl. moms Lev. 1-3 dage

Til behandling af nyt og tidligere behandlet udendørs træ samt vinduer og yderdøre på ud- og indvendig side.
Den hæmmer angreb af skimmel og giver træet en vejrbestandig og diffusionsåben overflade.
Anvendes til overfladebeskyttelse af udendørs træ som facader, garager og hegn m.m.
Den er oliebaseret og holder i op til 8 år.

FIND FARVE HER

gori-farvekort-forside-960x780.png

På lager
Lev. 1-3 dage

Indtast Farvekode

Husk at trykke på GEM Farvekode
  • Maks. 250 tegn
Farve
Str.
Antal

GORI 605 Dækkende Olie

Køb GORI 605 Dækkende Olie og pust nyt liv i dit udendørs træværk. GORI 605 er en oliebaseret træbeskyttelse, der er ideel til at sikre sundheden og beskyttelsen i dit udendørs træværk, mens træet også får et flot farveskift. Produktet er velegnet som overfladebeskyttelse til det meste udendørs træværk, uanset om det er nyt eller gammelt træ. Det kan være alt fra garager, facader, hegn m.m. Derudover kan det anvendes på vinduer og yderdøre, hvis de trænger til en opfriskning. Dit træ vil være taknemmeligt i mange år frem med dette produkt fra GORI.

En overfladebehandling med GORI 605 beskytter træværket og sikrer det en forlænget levetid. Alt udendørs træ har brug for behandling for at blive beskyttet, dels mod træets naturlige nedbrydningsproces, og dels mod angreb fra vind og vejr. Dertil er et produkt som GORI 605 optimalt til at sikre, at træet holder sig sundt og stærkt i lang tid fremover. Når produktet trænger ind i træet, hæmmer det desuden angreb fra skimmel, mens det holder en diffusionsåben overflade, der lader træet ånde. Dit træ vil takke dig for en overfladebehandling med GORI, der må siges at være en fornuftig investering til alt udendørs træværk.

Kvalitetsprodukt fra GORI i mange flotte farver

Udover at fungere som et solidt værn mod de angreb, som udendørs træværk unægteligt vil blive udsat for, giver GORI 605 Dækkende Træbeskyttelse samtidig træet et pænt udseende. Modsat en transparent træbeskyttelse vil en dækkende træbeskyttelse som denne farve træværket fuldstændig efter din smag. Her på siden finder du produktet i en lang række lækre farver, hvad end du ønsker at male i en flot kridtfarve, mat stengrå, kulsort eller alt derimellem. Hos BN Farver kan du købe GORI 605 i 10 forskellige flotte farver, som uden tvivl vil pynte og opfriske vinduerne, garagen eller hegnet.

GORI er kendte for deres produkter af høj kvalitet til alt inden for træbeskyttelse og -pleje. Den oliebaserede GORI 605 hed tidligere GORI 88 Dækkende, men ændringen af produktets design og navn har ikke ændret noget i forhold til kvaliteten. Hvor produktet i særdeleshed udmærker sig, er ved sin lange holdbarhed, der rækker op til 8 år. Det vil sige, at produktet er meget drøj i brug, så dit træ får en rigtig god beskyttelse med blot 2-3 lag træbeskyttelse. Samtidig vil der gå rigtig lang tid, før du behøver at tænke på at skulle give træet beskyttelse igen.

Find din GORI 605 Træbeskyttelse her på siden

Det anbefales at anvende GORI 605 Træbeskyttelse på træværk, der er forarbejdet og klar til behandlingen. Her hos BN Farver forhandler vi blandt andet GORI Trævask til at fjerne snavs, og hvis træet er gammelt og barslidt, kan der også være brug for GORI Fjern Belægninger. Træbeskyttelsen kan herefter påføres med en pensel i mindst 2-3 lag, hvor ekstra lag kun vil forlænge den lange levetid yderligere.

Her på siden finder du altid GORI 605 til konkurrencedygtige priser. Det er en god investering og den optimale løsning til dig, der ønsker at forlænge dit træværks levetid, mens det samtidig får et flot udseende. Du og dit træ vil helt sikkert få glæde af dette kvalitetsprodukt fra GORI, der kan købes i forskellige størrelser alt efter behov. Vi forhandler træbeskyttelsen i 0,75 l., 2,25 l., 2,5 l., 4,5 l. eller 5 l.

Den giver en robust og holdbar beskyttelse af nyt og gammelt træværk. Kan påføres med pensel eller GORI påføringsmaskine. Indholdet må kun omrøres let, hvis man vil bevare den drypfrie egenskab.

80605-11000-13

Produktinformation

Anvend til
træ
Egenskaber
dækkende

Specifikke referencer

ean13
8716242881155
mpn
80605-11000-13
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up