• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Samarbejdspartnere

Dyrup

DYRUP er BN FARVER´s hovedleverandør af det professionelle malersortiment til malermestre. Herunder findes alt til behandling ind og udvendigt af bolig.

DYRUP Kolding har tilknyttet 2 dygtige konsulenter til varetagelse af maler prof afdelingen;

Henrik Schmidt

Mobil 25 42 11 98

hschmidt@ppg.com

Peder Nissen

Mobil 21 69 44 63

nissen@ppg.com

 

DYRUP er stærkt etableret med GORI linien hvori der konstant udvikles og forbedres inden for behandling af udvendige emner. Indvendig findes malinger til væg-loft-paneler-gulve etc. samt vægbeklædninger i form af tapet-filt-væv-miljøvæv og savsmuld.

For nærmere info ang DYRUP produkter klik venligst nedenstående;

På grund af det private markedes efterspørgelse foretager BN FARVER også salg af maling til private.

Vi kommer gerne ud til specifikke opgaver for at rådgive omkring et givne projekt. Det er dyrt at fejle og meget at spare ved korrekt behandling i 1. omgang. Hellere spørge én gang for meget end én gang for lidt.

Vi ses i butikken

Teknos

BN FARVER leverer industriprodukter via godt samarbejde med TEKNOS Vamdrup. Herunder har vi mulighed for at bestride opgaver inden for Træ og Metal industrien.

Samtidig med TEKNOS´s opkøb af GORI industri kan vi favne endnu flere behov på markedet.

I takt med den tætte kommunikation samt geografiske placering har vi mulighed for at hjælpe vore kunder inden for specialfarver/recepter/produkter med høj hastighed. Dette gavner specielt slutbrugeren, hvor vi herpå slår på vores høje service niveau.

Teknos er en af Skandinavien og Centraleuropas førende leverandører af industriel overfladebehandling og har desuden en stærk position på markederne for maling til gør-det-selv segmentet og professionelle håndværkere.

Teknos koncernen har egne virksomheder i Skandinavien, Tyskland, England, Irland, Polen, Slovenien, Rusland og Kina. De distribuerer endvidere gennem et veletableret net af agenter og repræsentanter i mere end tyve andre europæiske lande.

Teknos beskæftiger ca. 900 medarbejdere. Koncernen omsætter årligt for ca. 200 mio. €.

Teknos Efterbehandling

BN FARVER har indgået aftale med Outrup Vinduer & Døre omkring servicering af den private kunde gruppe, ifht nedenstående reference;

"Vi vil sikre, at kvalitetsoplevelsen når hele vejen ud til vore slutbrugere. Derfor kan kun tømrermestre handle direkte med OUTRUP, så vi har vished for professionel vejledning samt præcis måltagning og montering."

Idet BN FARVER har leverance af TEKNOS produkter og dagligt behandler privates spørgsmål ang efterbehandling af døre og vinduer, er det hurtigt og problemfrit via e-mail info@bnfarver.dk eller tlf 76 30 16 00 at få hjælp og rådgivning.

Vi har forsendelser til hele Danmark og øer.

Rockidan

BN FARVER har via samarbejde med ROCKIDAN mulighed for at repræsentere nogle af markedets mest avancerede produkter inden for facade og gulv- løsninger.

"Systemområderne dækker stort set alle former for ud- og indvendige overflader renovering og spænder helt fra overfladebehandling af renseanlæg over facademaling og epoxygulve til akustiklofter og dekorative vægløsninger.

Rockidan fungerer i det daglige som sparringspartner for såvel bygherrer, arkitekter og ingeniører som udførende entreprenører. Vi har hovedsæde i Aabenraa, hvor vi også har et Rockidan Servicecenter (grossistcenter) og vore kursusfaciliteter. Desuden har vi et net af tekniske konsulenter fordelt rundt i landet."

Hos BN FARVER er det derfor muligt at hente produktinformation samt hjælp til større avancerede løsninger for et given projekt.

For yderligere information klik på nedenstående:

Anza

Det er ikke en skrøne at godt håndværktøj er det halve af arbejdet for et flot resultat. Det er uden tvivl at en god kvalitets pensel eller rulle ligger malingen pænere på ved finish opgaver.

Derfor har BN FARVER valgt ANZAsom hovedleverandør for at have et professionelt sortiment til mester selv.

Vi har forskellige produkter som svine- microfiber børster til kort- lang hårede valser som fås i forskellige størrelser. Alt efter opgave.

Hermed har den private også mulighed for at kunne anvende "lækkert" værktøj til sine opgaver.

For yderligere info se video samt produktsortiment på:

Motip

Motip er et godt kendt autoprodukt til "gør det selv" manden der ønsker at reparere bil, motorcykel etc.

BN FARVER har efter stor erfaring fra Autobranchen erfaret at disse produkter er gode alternativer til traditionel autolak.

Vi er behjælpelige med finde bilens farvekode - rådgivning ang. forbehandling af emne og bestilling af netop din farve.

Har du mulighed for at finde dit køretøjs farve nr kan farven findes på nedenstående ikon:

Vil du give dit træværk den bedste beskyttelse, er GORI et sikkert valg.

I mere end 100 år har GORI produceret træbeskyttelse med udgangspunkt i det danske klima og de udfordringer, det stiller, når man gerne vil have et smukt og holdbart træværk. En god træbeskyttelse er holdbar, holder farven og beskytter træet mod råd og svamp, solens stråler og det fugtige vejr. Og hos GORI udvikler vi hele tiden nye produkter, der beskytter dit træværk bedst muligt.


Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.