• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Indlæg

Lærketræ

Produktet GORI 109 er blandt markedets bedste til overfladebeskyttelse på udendørs lodrette overflader af lærketræ. Denne transparente olie beskytter mod det hårde danske klima, som udsætter dit træ for meget slid. Vind, vand og snavs kan hurtigt få dit lærketræ til at fremstå gammelt, beskidt og snavset, så det dermed mister sin glans og ynde. Med GORI-træbeskyttelse til lærketræ undgår du dog dette, og olien bevirker desuden, at træets naturlige nuancer og glød bliver opretholdt. Specialolien gør desuden lærketræet modstandsdygtigt over for skimmel.

Billig maling vs. Dyr maling - Er der forskel ?

Vi tager det evige spørgsmål op, omkring billig maling og dyr maling, og kigger på de væsentlige forskelle og hvorfor folk har så svært ved at vælge en maling.

Nyt design og navn til Dyrup Ekstra Dækkende

Dyrup Ekstra Dækkende er det nye navn for den tidligere Dyrup Dekstrem serie. Læs mere om hele serien i dette indlæg og hvordan du opnår det bedste resultat.

Ny maling fra Dyrup til indvendig træværk

Træ og Metal Ekstra Stærk er en ny indendørs træmaling som er meget velegnet til Karme og møbler. Læs her omkring produktet og hvordan du får det bedste resultat med produktet.

Dyrup Kælder system - Sådan anvender du systemet.

Dyrup Kælder system er et system fra Dyrup bestående af 3 trin. Læs her hvordan du anvender systemet, og får den optimale dækning og beskyttelse i din kælder.

Kategorier

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.