• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Max Meyer Fylder

Max Meyer Max Meyer

Ny

Max Meyer fylder giver en god ensartet bund til slibning. Til slibning anbefales korn 400-500 for optimalt resultat. Den indeholder 3 liter og den fås i lys og mørk grå.

Produktindstillinger

Farve Valg

1 092,50 kr

med Moms

På Lager

Hos BN Farver kan du som et af de eneste steder i landet finde de gode produkter fra Max Meyer. Vi har et udvalg af Max Meyer produkter, der omfatter blandt andet fyldere og klarlak. Til fylderen har vi både fortynder og hærder, så du kan få præcis den konsistens på fylderen, som du har brug for. Fylderen giver en god ensartet bund til slibning. Dertil fås Max Meyers klarlak, som sørger for det optimale finish. Fælles for Max Meyers produkter er den høje kvalitet, der sikrer et godt resultat – hver gang.


Kvalitet til en rimelig pris med Max Meyer


Hos BN Farver vælger vi selv, hvilke mærker og produkter, vi ønsker at føre i vores butik. Grunden til, at vi har valgt Max Meyer er, at produkterne er af høj kvalitet, men samtidig til en rimelig pris. På den måde kan man uden at skulle betale hele sin formue få et professionelt resultat derhjemme. Hvis du ønsker at få gode produkter uden at skulle betale i dyre domme, skal du derfor gå efter et af vores Max Meyer produkter.


Se i vores butik


I vores butik i Kolding kan du få vores Max Meyer produkter at se. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi butikken, hvor vi også står klar til at rådgive og vejlede, når der er brug for det. Har du andre spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på vores telefon 76 30 16 00.

Autolak

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.