• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Tesa Easy Cover Plast

Tesa Tesa

Ny

Tesa Easy Cover Plast er en praktisk 2i1 afdækningsplast med malertape. Den har en bredde på 55 & 180 cm. og en længde på 33 m. Og en bredde på 260 cm og længde på 17 meter. En bekvemmelig løsning til afdækning af store områder.

Produktindstillinger

Størrelses Valg

39,00 kr

med Moms

49,00 kr med Moms

På Lager

Type afdækning

Tesa er kendt som verdens førende producent af selvklæbende produkter. Tesa leverer selvklæbende produkter og systemløsninger til både industrien og til private. Hvis du vil have professionelle resultater, er det derfor Tesas produkter du skal gå efter. Under Tesa findes der en bred vifte af systemløsninger, der henvender sig til alt fra autobranchen og elektronikbranchen til professionelle håndværkere og malere. Desuden er der ca. 300 produkter, der er rettet mod den private forbruger. Som forbruger får du derfor altid et professionelt og gennemtænkt produkt, når du vælger Tesa. Har du brug for selvklæbende produkter i forbindelse med en opgave eller et større projekt, er Tesa det oplagte valg.


Afdækningstape og lignende fra Tesa


Hos BN Farver finder du et udvalg af de professionelle produkter fra Tesa. I vores sortiment findes blandt andet afdækningspapir samt afdækningsplast og –papir. Det er genialt at bruge, hvis man for eksempel skal til at male. For at undgå at man kommer til at spilde malingen på steder, hvor det ikke er tiltænkt, kan man bruge afdækningsplast og –papir. Tapen kan med fordel bruges til at beskytte gulvet og loftet mod maling samt for at få en ren linje. Når der skal males, er Tesas produkter derfor nærmest uundværlige. Med Tesas produkter bliver arbejdet ikke kun nemmere og hurtigere, men man opnår også bedre resultater. Derfor kan produkter fra Tesa være værd at overveje, hvis man får brug for afdækningstape eller noget lignende.


Kom ind til os


Hvis du vil se vores tape og andre afdækningsartikler fra Tesa i virkeligheden, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding. Her kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, netop hvilke produkter du skal bruge og hvor meget af hver. I alle henseender hjælper og rådgiver vi gerne – bare kom forbi vores butik. Har du ikke mulighed for det, er du også altid velkommen til at ringe til os på telefon 76 30 16 00 eller til at chatte med os via siden – hvad enten det gælder spørgsmål vedrørende Tesas produkter eller noget helt andet.

AFDÆKNINGSMATERIALER

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.